Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Onze reactie n.a.v. de Winterfoto-actie

Onze Winterfoto-actie heeft veel fantastische foto’s en leuke reacties opgeleverd. Daarnaast werden er ook veel vragen gesteld over het verloop van de wedstrijd. Via deze weg willen wij hier antwoord op geven.

Allereerst kregen we veel vragen over de publieke stemrondes. Wij hebben bewust gekozen voor een combinatie van een vakjury en publiekelijk stemmen. Dit is vanaf het eerste moment ook duidelijk aangegeven. Samen met de jury hebben wij de mooiste foto’s geselecteerd uit alle inzendingen. Van de ruim 170 foto’s bleven er 85 over.

Bij de tweede ronde gaven wij onze bezoekers de keuze. De reden hiervoor was eenvoudig: wij wilden graag onze bezoekers, volgers en klanten direct betrekken bij de wedstrijd. De wedstrijd hebben wij nauwlettend in de gaten gehouden op een eerlijk verloop. Ons IT-team heeft helaas opgemerkt en vastgelegd dat er stemmen onterecht zijn uitgebracht. De onterechte stemmen hebben wij gecorrigeerd. 

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met op of kom eens langs bij Photogifts.nl. We leggen graag al je vragen persoonlijk uit.

Verder willen wij alle deelnemers, stemmers, volgers en natuurlijk de jury van Het Schaatsmuseum hartelijk bedanken. Tineke, nogmaals gefeliciteerd met de mooiste winterfoto!

Groeten, Team Photogifts.nl

Voorwaarden

  • Deadline is 6 maart 2018, 23:59 uur
  • Uitsluitend reacties op het Facebook-bericht van de link hiernaast doen mee
  • De 1e ronde maakt een vakjury een selectie
  • De 2e en 3e ronde kiezen onze bezoekers
  • Er is na 3 rondes één winnaar
  • Deelnemende foto's worden op onze website getoond
  • De winnaar ontvangt een iPad Air 2 + een foto op Plexiglas Wit 60x40cm

Klanten waarderen ons met een 9.2
Bekijk hier alle beoordelingen ›