Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBestelwijze

Wanddecoratie bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?
Het ontwerpen en plaatsen van een bestelling is eenvoudig. Bij ieder product vind je een oranje knop waarop staat 'Upload foto'. Zodra je hierop klikt, zal je worden doorgestuurd naar het online bestelsysteem. Zodra je hierin bent aangekomen, volg je de onderstaande stappen om tot je bestelling te komen.

Stap 1. Stel uw product samen

In stap 1 kun je het product, materiaal en ophangsysteem uitkiezen als deze beschikbaar is.

Selecteer het product

Selecteer het materiaal

Selecteer een ophangsysteem


Stap 2. Upload uw foto

In stap 2 kun je een foto uploaden naar het bestelsysteem. Kies een foto van je computer of telefoon, of kies een foto uit de fotocollectie.

Upload de foto

Foto is geüpload


Stap 3. Ontwerp fotoproduct

Zodra je op de foto hebt geklikt kom je in stap 3: foto 'ontwerpen'. Kies het gewenste formaat van de wanddecoratie en kijk aan de linker- en rechterzijde voor meer ontwerp opties.

Ontwerp je foto


Stap 4. Afronden en betalen

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van de foto kom je in de laatste stap terecht. Hier kun je de bestelling volledig maken door je gegevens in te voeren en een betaalwijze te kiezen. Of kies voor 'Een nieuw product aanmaken en toevoegen' om een nieuwe foto te ontwerpen op een van onze materialen.

Afronden en betalen

De bestelknop in de winkelwagen staat rood gemarkeerd indien de factuurgegevens nog niet correct zijn ingevoerd. Wanneer de factuurgegevens wel goed zijn ingevoerd, wordt de bestelknop actief. Je dient eerst de voorwaarden te accepteren door eenmalig op de voorwaarden knop te klikken. Hierna veranderd de bestelknop naar de tekst 'Bestelling Afrekenen'. Klik op de 'bestelling afrekenen' knop om de bestelling definitief te maken.

Bedanktpagina

Zodra de bestelling is verwerkt wordt je doorgestuurd naar de bedankt pagina. Hier staat het bestelnummer en factuurbedrag. Het bestelde bedrag kan via deze pagina worden voldaan met bijvoorbeeld iDeal door op de bijhorende knop te klikken. Je wordt hierna doorgestuurd naar de betaalprovider om de bestelling te kunnen betalen.