Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogKersverse papa's

Vaderdag Tip: Babyfoto op hout afgedrukt

Geplaatst op 5 juni 2017
Een ontbijtje op bed en zelfgemaakte cadeautjes. Op Vaderdag worden alle papa’s een dag lang extra in het zonnetje gezet door hun kinderen. Vorige week hebben wij voor deze kinderen (en hun mama’s) een top-5 met Vaderdag cadeau tips opgesteld.

Er zijn echter ook vaders die al een bijzonder cadeau hebben gekregen: een zoontje of dochtertje. Zij vieren dit jaar voor het eerst Vaderdag. Speciaal voor deze kersverse papa’s hebben wij ook een top-5 gemaakt met de materialen waarop jouw newborn shoot het mooist tot z’n recht komt!

1. Dibond - Haarscherpe kwaliteit

Vanzelfsprekend wil je dat jouw newborn foto in de hoogste kwaliteit geprint wordt. Alle details van jouw pasgeboren kindje moeten duidelijk zichtbaar zijn. Daarom hebben wij Foto op Dibond bovenaan in onze top-5 gezet. Dibond, of wit aluminium, is een aluminum plaat met een witte kunststof toplaag. In combinatie met onze Fine Art printtechniek levert dit een spectaculair resultaat op met krachtige, realistische kleuren en haarscherpe details.

2. Vurenhout White Wash - Al jaren ons populairste product

Het is niet voor niets dat wij een foto van een baby gebruiken als voorbeeld van Vurenhout White Wash. Al jarenlang bestellen onze klanten hun babyfoto’s op deze houtsoort. Ons Vurenhout wordt afgewerkt met een witte, net niet 100% dekkend witte laag, waardoor zowel de kleuren van de originele foto behouden blijven als de stoere uitstraling van het hout.

3. Ayoushout - 100% noestvrij hout

Ondanks dat wij geen foto’s leveren met noesten in het gezicht kan het bij Vurenhout White Wash voorkomen dat er toch een noest of nerf op een storende plaats zit. Dit kun je voorkomen door jouw foto te bestellen op Noestvrij Ayoushout. Deze houtsoort is 100% noestvrij zonder dat de karakteristieke houtstructuur verloren gaat. Foto op Ayoushout wordt standaard geleverd met White Wash-afwerking waardoor de kleuren extra intens zijn! 

4. Plexiglas Wit - Een onbreekbare herinnering

Een foto van jouw baby moet hét pronkstuk in de woonkamer worden. Plexiglas Wit is daarvoor het ideale materiaal. In tegenstelling tot onze overige producten printen wij jouw foto op de achterkant van volledig transparant, 6 millimeter dik acrylaat. Hierdoor ontstaat een diepte die de foto extra luxe en bijzonder maakt. Na het printen werken wij de foto af met een witte folie voor extra bescherming. Op deze manier heb je een onbreekbare herinnering aan jouw kindje.

5. Berkenplex White Wash - Behoudt alle details van je foto

Bij een houtsoort met planken bestaat de mogelijkheid dat belangrijke details wegvallen in de naden tussen de planken. Wil je een Foto op Hout, maar dit risico niet lopen dan is Berkenplex White Wash een uitstekende keuze. Wij printen jouw babyfoto op één plaat hout met White Wash-afwerking zodat de kleuren van foto helder blijven en er een subtiele nervenstructuur zichtbaar is.

INTERIEUR IDEE: Fotobehang

Ben je nog bezig met het stylen van babykamer? Bekijk dan eens ons Fotobehang! Geef direct sfeer aan jouw kinderkamer door een complete wand te bedekken met een mooie foto of tekening. Het grote voordeel van ons Fotobehang is dat de afbeelding op één stuk behang geprint wordt. Je hoeft dus niet het behang baan voor baan aan te brengen en alles uit te meten om de afbeelding kloppend te maken. Daarnaast kan het behang tegen een stootje. Dit is niet alleen gemakkelijk met aanbrengen, maar kan ook aanvoudig schoongemaakt worden met een doekje.

Mis geen enkel detail!

Als je een babyfoto besteld wil je natuurlijk dat alle details van jouw kindje goed zichtbaar zijn. Je wilt alle vingertjes en teentjes kunnen tellen, elk haartje moet zichtbaar zijn en de ogen moeten stralen. De materiaalkeuze speelt hierin een grote rol, maar ook de plaatsing is er zeer belangrijk. In Stap 3 van ons bestelsysteem kun je jouw foto helemaal naar wens plaatsen door de afbeelding met de muis de slepen binnen de uitsnede.

Wil je helemaal zeker zijn dat jouw foto juist geprint wordt? Klik dan op ‘Gevarenzone’. Er verschijnen dan gele lijnen op het voorbeeld. De delen van de foto die onder deze lijnen vallen kunnen mogelijk wegvallen. Zijn alle details zichtbaar binnen de gele lijnen? Dan is het veilig om jouw foto te printen! 
Wil jij jouw mooiste newborn foto winnen op één van bovenstaande materialen? Doe dan mee met onze Vaderdagactie op Facebook!

Trustpilot