Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogWhiteboard

Magnetisch Dibond Whiteboard met jouw eigen Fotoprint

Geplaatst op 6 maart 2018
Whiteboards zijn handig voor allerlei doeleinden, met name in het bedrijfsleven. Maar ook zijn whiteboards erg handig voor thuis. Snel even een afspraak opkrabbelen, even die reminder doorgeven voor je partner, boodschappen noteren, of je maakt er een handige weekplanning van.

Het nadeel van de meeste doorsnee whiteboards, ze zijn over het algemeen vrij saai en geven niet veel flair aan het interieur. Wat ook niet erg handig is met whiteboards voor thuis, zijn de vaak te grote afmetingen welke je beperken.

Dat moet anders kunnen dachten wij - en dat kan!

We hebben een nieuw ‘whiteboard’ product samengesteld welke je met jouw eigen foto opdruk kunt voorzien. Het materiaal van onze whiteboards bestaat uit magnetisch dibond. Het dibond ziet er superstrak uit en geeft een moderne uitstraling aan het interieur.

Jouw foto afgedrukt op dit magnetische dibond - met onze fine-art print techniek - geeft een supermooi en vooral handig product voor in huis!

Whiteboard eigenschappen

De afmetingen van whiteboards starten vanaf 40 x 40 centimeter in het bestelsysteem. Deze bestel je al vanaf €49,95 en daar komt de maand- of product specifieke korting nog overheen.

Onze whiteboards kun je blanco of met een lijnschema bestellen. Met lijnschema is een schema waar je bijvoorbeeld een strakke weekindeling op kunt hanteren. We moeten wel rekening houden met transparantie op de foto wanneer je voor het lijnschema kiest. Zonder transparantie zouden we namelijk niet veel zien van wat je op het board schrijft.

Het ophangen van een whiteboard met foto opdruk is net zo eenvoudig als een standaard dibond fotoproduct. Je hebt de keuze uit twee verschillende afstandhouders of een ophangprofiel (of ophangprofiel in verstek). Deze ophangsystemen zijn zodanig netjes verwerkt dat deze niet zichtbaar zijn aan de wand.

Hier vind je meer informatie over onze ophangsystemen: Ophangsystemen

Je kunt het magnetisch dibond beschrijven met whiteboard stiften en deze zijn evenzo makkelijk ‘droog’ schoon te maken.
Ontwerp dus jouw eigen whiteboard: kies een foto, ga naar ons productpagina en bestel jouw magnetisch whiteboard op ieder gewenst formaat vanaf 40x60 cm.

Heb je speciale wensen of wil je meer informatie? Onze klantenservice helpt je graag verder.
Begin met ontwerpen

Trustpilot