Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogBusiness Contact Dagen Noord

19 en 20 maart Business Contact Dagen Noord

Dinsdag 19 en woensdag 20 maart is photogifts.nl te vinden op de zakenbeurs Business Contact Dagen Noord (BCDN) in het WTC Expo in Leeuwarden. De BCDN is het evenement van Noord-Nederland waar ondernemers en non-profit organisaties bij elkaar komen om te netwerken. Op de BCDN is een breed aanbod van exposanten in een grote diversiteit van branches. Photogifts.nl neemt dit jaar gezamenlijk met ZWF Ontwerp deel aan de BCDN. Wij zien je graag graag op onze stand, nummer 4071. Meer informatie over deze beurs vind je op www.bcdn.nl.

Zakelijke voordelen

Photogifts.nl werkt samen met veel fotografen en tussenpartijen. Zij gaan voor het gemak en de voordelen dat een zakelijk account biedt en dat zijn nogal wat voordelen. Niet alleen profiteer je van de beste kwaliteit fotoprints, je houdt er ook nog wat aan over. Op een zakelijk account ontvang je namelijk 35% korting op iedere bestelling.

Een fotoprint is vaak kwetsbaar. Het versturen van een print kan dan ook best spannend zijn. Geen zorgen, met een zakelijk account wordt alles voor je afgehandeld. De prints worden vakkundig ingepakt, stevig en veilig. Daarna komt de betrouwbare vervoerder deze afhalen en bezorgt het zonder problemen bij jouw klanten. Dat gebeurt natuurlijk volledig white-label. Er worden geen reclame uitingen van Photogifts.nl op of in het pakket meegestuurd.

Unieke wanddecoratie voor kantoor

Wanddecoratie brengt sfeer niet alleen in huis, maar ook op de werkvloer. Kantoor, praktijk, start-up of hotel: met persoonlijke wanddecoratie geef je karakter aan welke ruimte dan ook. Wij geven kosteloos advies en doen graag vrijblijvend een persoonlijk aanbod.

Trustpilot