Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Foto op Canvas, kies voor
een waar meesterwerk aan de muur!

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Foto op Canvas, kies voor een waar meesterwerk voor aan de muur!
Geplaatst op 26 april 2016
Canvas is een veelgebruikte ondergrond voor veel schilderijen. De mooiste creaties worden gemaakt op dit materiaal. Een echt meesterwerk of gewoon lekker kliederen met verf en penseel. Een kleurrijk geheel waar de passie vanaf spat of een ingetogen rustig stuk waarbij je gedachten kunnen afdwalen. Of maak je liever een schilderij van dat mooie landschap bij jou in de buurt of een realistisch portret van je dierbare? In de schilderkunst kan natuurlijk alles. Grenzen zijn er niet.

Grote Meesters op canvas

Grote meesters als Rembrandt, Van Gogh en Vermeer maakten hun topstukken meestal op linnen. Met grote precisie vervaardigden zij hun werken die tegenwoordig een fortuin waard zijn. Hedendaagse kunstenaars werken veelal op canvas/katoen. Omdat dit materiaal licht van gewicht is, is het een ideale ondergrond voor grote schilderijen.

Topstuk

Heb jij ook zo’n topstuk wat iedereen moet zien? Die mooie foto van je kind, vriend(in), gezin zou leuk staan bij de eethoek. Of die geweldige foto op canvas van je huisdier welke zo mooi zou staan op die lege wand in de hal? Of die prachtige landschapsfoto die je geschoten hebt op die fijne vakantie van afgelopen zomer boven de bank?

Dan is een print op canvas ideaal voor jou! Canvasprints passen in vrijwel elk interieur: zowel landelijk/klassiek als modern/strak, een canvasdoek misstaat nergens. Wat erg leuk is om verschillende formaten prints bij elkaar te hangen. Op de website van Photogifts.nl kun je gemakkelijk de diverse maten selecteren en direct kijken wat de prijs is van het geselecteerde formaat. Ook kun je kiezen uit verschillende frame maten. Keuze genoeg dus. De fineart printer van Photogifts produceert uw foto haarscherp.

Foto op canvas cadeau

Photogifts is het adres om uw canvasdoek te laten maken. In eenvoudige stappen via de website plaatst u in een handomdraai uw bestelling en wordt het canvasdoek met uw foto bij u thuis afgeleverd. Net als in de schilderkunst is alles mogelijk op het gebied van prints op canvas bij Photogifts.

Genieten

Zodra het canvasdoek is afgeleverd en die lege plek in uw huis heeft opgevuld, kan iedereen genieten van uw ‘meesterwerk’. Het zal dan misschien niet de waarde in geld hebben van een Rembrandt, maar voor jou is die fotoprint van die heerlijke vakantie veel meer waard…