Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogDeursticker

Stijl jouw interieur met eigen foto op deursticker

Verander je saaie deur in een echte eye-catcher, door een deursticker aan te brengen geprint met jouw mooiste momenten. Met een deursticker kun je een kamer binnen een handomdraai een andere uitstraling geven. Lees hieronder onze tips hoe je een deursticker kunt toepassen in jouw interieur.

Tip 1 Plak je mooiste vakantiefoto op de deur

Plak je meest memorabele vakantiefoto op de deur, zodat je elke keer als je de kamer binnenstapt kunt terugblikken op je mooiste vakantieherinnering. De deursticker is eenvoudig zelf aan te brengen en geeft jouw deur en kamer een heel persoonlijk tintje.

Tip 2 haal de natuur in huis met een foto van het bos

Breng de natuur in je slaapkamer met een foto op deursticker van het bos. De deurstickers zijn ook ideaal om oude, vergeelde deuren mee op te pimpen.

Tip 3 Creëer eenvoudig een vrolijke sfeer in de kinderkamer

Voeg wat vrolijkheid toe aan de kinderkamer door een foto van het favoriete voorleesverhaaltje op de slaapkamerdeur aan te brengen.

Tip 4 Instructies om de deursticker aan te brengen

Verkeerd geplakt? Geen probleem! Het materiaal kan voorzichtig verwijderd en nogmaals geplakt worden.

Trek de sticker NIET strak! Laat deze zo los mogelijk tegen de deur vallen terwijl je van boven naar beneden werkt. Je kunt eventueel het onderste deel van de sticker op een stoel laten rusten om het gewicht tijdens het plakken te verminderen. Gebruik deze instructies om de deursticker eenvoudig zelf te bevestigen.

Trustpilot