Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogDruk je eigen foto's af op een unieke bloembak

Laat je mooiste foto's afdrukken op een unieke bloembak

Wist je dat al onze producten maatwerk zijn? Na uitvoerig testen hebben wij een prachtige bloembak met eigen foto aan ons assortiment toevoegt. De bloembak is mooi op zichzelf, maar geprint met eigen foto maakt het een echte blikvanger. Het is een uniek object dat nergens anders te bestellen is. De bloembak wordt uitgevoerd in white wash op de houtsoorten Lariks en Ayous.

Larikshout is de enige houtsoort waar wij op printen die geschikt is voor buiten. Een bloembak met eigen foto op Larikshout past mooi bij de natuurlijke materialen in je tuin. De bloembak is een eyecatcher voor je tuin en laat bloemen en planten goed tot hun recht komen. De bloembak van Larikshout is verkrijgbaar in de formaten 40 x 40 cm, 50 x 50 cm en 60 x 20 cm.

Prachtige bloembak voor binnen

De bloembak voor binnen wordt uitgevoerd in het formaat 50 x 50 cm. De bloembak in Ayoushout kan in huis op een mooie plek worden neergezet. Een groot voordeel van deze houtsoort is dat het vrijwel geen noesten bevat.

Wat de bloembak met eigen foto zo bijzonder maakt, is dat op alle zijden geprint wordt. Het is een vierluik met eigen foto’s wat de mogelijkheid geeft om een echt verhaal te vertellen. Foto's geprint op de bloembak komen nog mooier uit.

Fine- art houtprints

Kies je voor Photogifts, dan kies je voor topkwaliteit fotoafdrukken. Foto’s worden geprint met een dijk van een printer. De kwaliteit die hiermee gerealiseerd wordt is musea- of expositie waardig. Foto’s worden afgedrukt met mooi heldere kleuren, realistische huidtinten en zijn in detail haarscherp. De bloembak heeft een stoer en robuust karakter. Foto’s hierop afgedrukt krijgen een geheel eigen sfeer door de fraaie houtstructuren. De mooie, robuuste en zeer ruime bloembak is geschikt voor planten, bloemen, kruiden of zelfs kleine boompjes. Ideaal voor in de huiskamer, terras of balkon.

Kleur in de tuin

In de tuin horen mooie bloemen ook als je niet zulke groene vingers hebt. Zet de bloembak met eigen foto op het terras op een strategische plaats en je hebt een echte blikvanger. Kies voor kleurrijke foto’s, zodat de tuin in de winter ook gevuld is met mooie kleuren. Ongeacht of je een klassieke tuin hebt, bent gegaan voor moderne lijnen of zelfs een minimalistische onderhoudsvrije tuin hebt ingericht. Er passen altijd wat extra plantjes bij om sfeer te geven in de tuin.

Zakelijk inzetbaar

De bloembak met eigen foto kan ook zakelijk worden ingezet. Plaats de bloembak met eigen logo bij de ingang van je bedrijfspand of winkel. Dit nodigt klanten uit om naar binnen te stappen. Het is een echte blikvanger die de herkenbaarheid vergroot. Als mensen het over jouw bedrijf hebben, hebben ze het over het bedrijf of winkel met die unieke bloembak bij de ingang.

Een huisstijl wordt pas herkenbaar als het consequent wordt doorgevoerd. Door de bloembak met eigen foto of logo op het terras van jouw horecabedrijf te plaatsen, vergroot je de herkenbaarheid en kan dezelfde stijl zowel binnen als buiten worden doorgevoerd.

Photogifts.nl is een van de weinige bedrijven waar een geprinte bloemenbak kan worden besteld, hiermee heb je een prachtig object dat ervoor zorgt dat jouw terras eruit springt. De bloembak kan ook worden gebruikt als een unieke terrasafscheiding. De bloembak met eigen foto wordt speciaal voor jou geprint, hierdoor is elke bloembak uniek.

Trustpilot