Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogDurst Rho P10 160

Klaar voor productie

Durst Rho P10 160

Eindelijk is het dan zover. Photogifts.nl is trotse eigenaar van een gloednieuwe printer, de Durst Rho P10 160. Onze Durst Omega 1 heeft jarenlang dienst gedaan en ontelbare fantastische fotoprints gedraaid. Maar na al het goede komt vaak een einde, we zochten ruime tijd geleden dan ook een vervanger.

Op de Durst Omega 1 printer werden fotoprints op aluminium (geborsteld aluminium, dibond en whiteboard), forex, hout en plexiglas geprint. De nieuwe P10 Durst print op dezelfde materialen, maar nog sneller en beter dan wat wij nu gewend zijn. Een printer die zorgt voor snellere levertijden in combinatie met FineArt print-techniek.

Afdrukken op hoge snelheid

De belangrijkste redenen om over te gaan tot de aanschaf van de Durst Rho P10 160 is de hoge printkwaliteit in combinatie met de productiesnelheid. De printer maakt gebruik van UV-inkt. Hiervoor is geen warmte nodig waardoor de inkt direct droogt. De nieuwe printer kan tot wel 60 vierkante meter per uur printen.

Museumwaardige fine-art fotoprints

De Durst Rho P10 160 is een super exacte, dynamische en innovatieve printer. Ondanks een hoge resolutie van 1200 DPI is deze printer razendsnel. Het kleurbereik van de P10 is enorm hoog.

Alles met elkaar is deze Durst een échte Fine Art printer, die museumwaardige fotoprints afdrukt.

Bedankt!

Tijdens de af- en opbouw van de Durst printers, moest ook de printer-ruimte een andere indeling krijgen. Hierdoor konden we niet anders dan de levertijd kort aanpassen van 3-5 dagen naar 5-8 werkdagen.

Tijdens het vervang-proces hebben we alle klanten op de hoogte gesteld, welke niet meer dan alle begrip hadden. Ondanks de her-installatie van de printer, zaten we prima op schema en onderhand draaien we alsof er niets gebeurt is.

Alle fotoprints zijn ingehaald en we kregen fantastische opmerkingen te horen hierover. Iedereen bedankt voor het begrip van de nodige operatie die we hebben gevoerd!

Trustpilot