Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogEen foto printklaar maken voor afdrukken

Een Foto printklaar maken voor Afdrukken

Video tutorial
Deze maand hebben we een tutorial voor jullie! In dit voorbeeld maken we een foto print klaar voor een afdruk. Natuurlijk is het van belang om te weten op wat voor materiaal je afdrukt. Een linnen doek wordt namelijk op een andere manier geprint dan Lustre fotopapier. In deze tutorial nemen jullie een kijkje in de keuken van de fotograaf Martina Ketelaar.
Mocht je nog vragen hebben over het afdrukken van een beeld? Stel gerust je vraag. Daarnaast kan het zijn dat deze methode niet werkt voor elke foto. Elke foto heeft andere instellingen nodig, vooral wanneer er veel zwarte of donkere delen in een foto te zien zijn

Auteur: Martina Ketelaar

Martina Ketelaar is afgestudeerd aan de Nederlandse Fotovakschool te Amsterdam. Ze is een toegepaste documentaire fotograaf die voor bedrijven en organisaties werkzaam is. Ze is gevestigd in Bolsward, Friesland, maar is daarnaast veel in de randstad te vinden. Ook fotografeert ze haar eigen projecten die vaak met actuele onderwerpen als identiteit, cultuur en authenticiteit te maken hebben.

Website: martinaketelaar.com

Trustpilot