Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Foto op Canvas van Photogifts.nl
als Beste Getest!

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Foto op Canvas van Photogifts.nl als beste getest!
Geplaatst op 25 september 2015
Het laten printen van een foto op canvas, aluminium, plexiglas, dibond of hout is immens populair. Tussen de vele aanbieders van deze producten prijkt de naam Photogifts.nl, dat in een aantal jaar tijd een behoorlijke marktpositie heeft weten te verwerven. Dit succes is nu bekroond door de website VergelijkCanvas. Uit een onafhankelijke test van de vergelijkingssite, komt Photogifts.nl als ‘best getest’ uit de bus in de rubriek Foto op Canvas.

De jury roemt specifiek de realistische kleuren en scherpte van de foto op canvas. Niet verwonderlijk, want ‘museumkwaliteit leveren’ is het streven van Photogifts.nl. Regelmatig zwaait de deur van het pand open en controleren medewerkers de afbeelding op perfectie. Veel producten vinden dan ook hun weg naar fotografen, die het zelfontwikkelde bestelsysteem van het Bolswarder bedrijf aan hun eigen website kunnen koppelen. Photogifts.nl levert door heel Nederland en België aan zowel zakelijke als particuliere klanten.

Al ruim tien jaar bezig met de ontwikkeling van foto op canvas

Grondleggers Geoffrey en Wesly Schippers waren twintigers toen zij tien jaar geleden van start gingen met ZWF ontwerp, waar Photogifts.nl onderdeel van uitmaakt. Een allround reclamebureau dat niet alleen bedenkt, maar ook inhouse produceert. De broers laten zich daarbij niet uit het veld slaan door hevige concurrentie of moeilijke markten. Inmiddels werken er twintig medewerkers bij ZWF ontwerp.

Vorig jaar kende Vergelijk Canvas Photogifts.nl al een prijs toe voor ‘beste koop foto op hout’. “Dat we nu de rubriek ‘best getest foto op canvas’ hebben gewonnen, is een erkenning dat we op de goede weg zitten met Photogifts.nl. Het is een beloning voor het hele team”, zegt Geoffrey Schippers.

Bekijk hier de review van VergelijkCanvas.nl

Bestel jouw whiteboard met foto opdruk
Geplaatst op 6 maart 2018
Print je Kerstfoto’s op sfeervol Hout
Geplaatst op 20 december 2017
‘Wit wordt niet geprint’. Vijf vragen over wit printen.
Geplaatst op 22 augustus 2017
Wanddecoratie voor in de tuin: Hang jouw mooiste foto’s buiten op!
Geplaatst op 21 juni 2017
Babyfoto op hout printen? Vaderdag tips voor kersverse papa's!
Geplaatst op 5 juni 2017
Fotobehang, geen foto aan de muur maar een fotomuur!
Geplaatst op 13 december 2016

Foto op Canvas van Photogifts.nl als beste getest!
Geplaatst op 25 september 2015
Beste Koop in Nationale Foto op Hout Test van VergelijkCanvas.nl!
Geplaatst op 15 oktober 2014