Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogBeste koop
Uitgeroepen tot Beste Koop in Nationale Foto op Hout test
Geplaatst op 15 oktober 2014
Vergelijk Canvas heeft de Foto op Hout van Photogifts.nl als beste koop bestempeld. De uitkomst van deze Nationale foto op hout test werd afgelopen week bekend gemaakt. Naast een duidelijk, overzichtelijk bestelsysteem en snelle levering kreegPhotogifts.nl een goede beoordeling op het realistische kleurgebruik. In combinatie met de scherpe prijs leidde dit tot het predicaat ‘Beste Koop’.

Totstandkoming beoordeling foto op hout

Vergelijk Canvas verzorgt jaarlijks verschillende onderzoeken om de kwaliteit van diverse producten testen. Vorig jaar zijn de foto’s op canvas en foto’s op aluminium getest. Dit jaar zijn de foto afdrukken op hout getest van negen verschillende leveranciers. De print van Photogifts.nl uit Bolsward kwam als ‘Beste koop’ uit de test! Het resultaat is bepaald door een panel van Vergelijk Canvas en ervaren fotografen.

De beoordeelde prints zijn naast de kwaliteit van de afdruk getest op meerdere aspecten; kleur, bestelproces, editor, houtstructuur en noesten, levering en prijs. Van de top 3 aanbieders scoort Photogifts.nl op dit laatste punt als beste en komt ze als goedkoopste partij uit de bus.

Predicaat Beste koop volgens de Nationale Foto op Hout Test

Photogifts.nl hecht veel waarde aan de uitslag van deze onafhankelijke test. “Er zijn namelijk veel aanbieders in de markt die niet allemaal dezelfde kwaliteitseisen hanteren als ons. Voor de consument is het daardoor vaak moeilijk om de juiste keuze te maken. Helemaal omdat het product uniek is en lastig is te vergelijken. Onderzoeken als deze geeft consumenten dan ook een goede houvast voor het selecteren van de beste partij. Daarom zijn we er dan ook heel erg trots op dat wij als beste koop naar voren komen”.

Hoge kwaliteit en goede service

Uit de test kwam het bestelproces en editor als zeer goed naar voren: alles wordt overzichtelijk in één scherm weergegeven. De levering was zeer snel, binnen 3 werkdagen en het product was goed verpakt. De beoordeelde print werd erg mooi bevonden en was erg scherp met realistische kleuren en een hoog contrast. De opmerkingen die als verbeterpunten zijn aangedragen worden door Photogifts.nl erg serieus genomen en zijn direct opgepakt. Zo kunnen klanten inmiddels 24 uur per dag het bestelproces van hun bestelling volgen vi een aparte online statuspagina.

Het overzicht van de huidige foto op hout test met alle aanbieders en bijhorende resultaten kunt u hier vinden. Photogifts.nl is onderdeel van ZWF ontwerp en gevestigd in Bolsward. Het bedrijf bestaat uit 10 medewerkers en produceert hoogwaardige kwaliteitsprints op verschillende materialen, zoals diverse soorten hout, plexiglas, aluminium, dibond, forex en canvas. De volledige uitslag is te bekijken op Nationale Foto op Hout Test.

Foto op Hout als Beste Koop
in Nationale Foto op Hout Test