Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Foto op Hout als Beste Koop
in Nationale Foto op Hout Test

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Beste Koop in Nationale Foto op Hout Test van VergelijkCanvas.nl!
Geplaatst op 15 oktober 2014
Vergelijk Canvas heeft de Foto op Hout van Photogifts.nl als beste koop bestempeld. De uitkomst van deze Nationale foto op hout test werd afgelopen week bekend gemaakt. Naast een duidelijk, overzichtelijk bestelsysteem en snelle levering kreegPhotogifts.nl een goede beoordeling op het realistische kleurgebruik. In combinatie met de scherpe prijs leidde dit tot het predicaat ‘Beste Koop’.

Totstandkoming beoordeling foto op hout

Vergelijk Canvas verzorgt jaarlijks verschillende onderzoeken om de kwaliteit van diverse producten testen. Vorig jaar zijn de foto’s op canvas en foto’s op aluminium getest. Dit jaar zijn de foto afdrukken op hout getest van negen verschillende leveranciers. De print van Photogifts.nl uit Bolsward kwam als ‘Beste koop’ uit de test! Het resultaat is bepaald door een panel van Vergelijk Canvas en ervaren fotografen.

De beoordeelde prints zijn naast de kwaliteit van de afdruk getest op meerdere aspecten; kleur, bestelproces, editor, houtstructuur en noesten, levering en prijs. Van de top 3 aanbieders scoort Photogifts.nl op dit laatste punt als beste en komt ze als goedkoopste partij uit de bus.

Predicaat Beste koop volgens de Nationale Foto op Hout Test

Photogifts.nl hecht veel waarde aan de uitslag van deze onafhankelijke test. “Er zijn namelijk veel aanbieders in de markt die niet allemaal dezelfde kwaliteitseisen hanteren als ons. Voor de consument is het daardoor vaak moeilijk om de juiste keuze te maken. Helemaal omdat het product uniek is en lastig is te vergelijken. Onderzoeken als deze geeft consumenten dan ook een goede houvast voor het selecteren van de beste partij. Daarom zijn we er dan ook heel erg trots op dat wij als beste koop naar voren komen”.

Hoge kwaliteit en goede service

Uit de test kwam het bestelproces en editor als zeer goed naar voren: alles wordt overzichtelijk in één scherm weergegeven. De levering was zeer snel, binnen 3 werkdagen en het product was goed verpakt. De beoordeelde print werd erg mooi bevonden en was erg scherp met realistische kleuren en een hoog contrast. De opmerkingen die als verbeterpunten zijn aangedragen worden door Photogifts.nl erg serieus genomen en zijn direct opgepakt. Zo kunnen klanten inmiddels 24 uur per dag het bestelproces van hun bestelling volgen vi een aparte online statuspagina.

Het overzicht van de huidige foto op hout test met alle aanbieders en bijhorende resultaten kunt u hier vinden. Photogifts.nl is onderdeel van ZWF ontwerp en gevestigd in Bolsward. Het bedrijf bestaat uit 10 medewerkers en produceert hoogwaardige kwaliteitsprints op verschillende materialen, zoals diverse soorten hout, plexiglas, aluminium, dibond, forex en canvas. De volledige uitslag is te bekijken op Nationale Foto op Hout Test.
Bestel jouw whiteboard met foto opdruk
Geplaatst op 6 maart 2018
Print je Kerstfoto’s op sfeervol Hout
Geplaatst op 20 december 2017
‘Wit wordt niet geprint’. Vijf vragen over wit printen.
Geplaatst op 22 augustus 2017
Wanddecoratie voor in de tuin: Hang jouw mooiste foto’s buiten op!
Geplaatst op 21 juni 2017
Babyfoto op hout printen? Vaderdag tips voor kersverse papa's!
Geplaatst op 5 juni 2017
Fotobehang, geen foto aan de muur maar een fotomuur!
Geplaatst op 13 december 2016

Foto op Canvas van Photogifts.nl als beste getest!
Geplaatst op 25 september 2015
Beste Koop in Nationale Foto op Hout Test van VergelijkCanvas.nl!
Geplaatst op 15 oktober 2014