Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Fotobehang, geen foto aan de muur
maar een fotomuur!

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Home Blog Fotobehang
Fotobehang, geen foto aan de muur maar een fotomuur!
Geplaatst op 13 december 2016
Behang is verkrijgbaar in alle kleuren en maten, maar toch zal het voor veel mensen lastig blijven om een goede keuze te maken. Door alle keus wordt het misschien juist wel lastig om een geschikt stuk behang te vinden. Je kent het vast wel; Denk je bij de bouwmarkt een mooi behangetje uit te hebben gekozen voor in de woonkamer van je nieuwe huis, blijkt dat de buren/vrienden of familie hetzelfde patroon op de muur te hebben. Fotobehang is de oplossing!

Fotobehang is de oplossing!

Photogifts.nl biedt namelijk de mogelijkheid om je eigen foto af te laten drukken op behang. Kies je voor een mooie foto van bijvoorbeeld je laatste vakantie, dan zal er niemand zijn die hetzelfde behang op de muur heeft hangen. Bijkomend voordeel is dat je vanaf je bank ook iedere dag wordt herinnerd aan die vakantie.
Ook kun je bijvoorbeeld de baby- of kinderkamer origineel aankleden door hier een eigen ontwerp of foto op de muur te plakken.

Ideale wandbekleding voor uw bedrijfspand

Fotobehang is niet alleen leuk om thuis toe te passen, maar je kunt een kantoorpand of winkel ook mooi aankleden met een print. Ook leuk om bijvoorbeeld het logo van het bedrijf of winkel erin te verwerken.

De voordelen van fotobehang

Het behang wordt geleverd in 1 geheel, tot een maximale breedte van 500 cm. Het voordeel hiervan is dat je geen aanzetting zult zien, wat je bij standaard behang vaak wel hebt. De foto wordt geprint op Airtex, een 330 grams PVC behang. Dit materiaal is zeer sterk, scheurt niet en is eenvoudig aan te brengen. De foto wordt door middel van UV inkt op het materiaal geprint. Dit zorgt voor mooie, heldere kleuren.

Aanbrengen fotoprint

Het aanbrengen van het fotobehang is vrij eenvoudig. Zorg ervoor dat de wand voorbehandeld is met een voorstrijkmiddel, zodat deze niet meer zuigt. De wand kan vervolgens voorzien worden van een behanglijm voor zware behangsoorten. Voordat de lijm opgedroogd is moet de print worden aangebracht. Het is raadzaam om grote prints met 2 personen aan te brengen.

Wil je dus een originele, unieke muur? Ga dan op zoek naar een mooie foto en bestel deze op fotobehang. Wedden dat je de vraag zult krijgen waar je dat mooie behang gevonden hebt? Want in de bouwmarkt zul je het niet gauw vinden!
Bestel jouw whiteboard met foto opdruk
Geplaatst op 6 maart 2018
Print je Kerstfoto’s op sfeervol Hout
Geplaatst op 20 december 2017
‘Wit wordt niet geprint’. Vijf vragen over wit printen.
Geplaatst op 22 augustus 2017
Wanddecoratie voor in de tuin: Hang jouw mooiste foto’s buiten op!
Geplaatst op 21 juni 2017
Babyfoto op hout printen? Vaderdag tips voor kersverse papa's!
Geplaatst op 5 juni 2017
Fotobehang, geen foto aan de muur maar een fotomuur!
Geplaatst op 13 december 2016

Foto op Canvas van Photogifts.nl als beste getest!
Geplaatst op 25 september 2015
Beste Koop in Nationale Foto op Hout Test van VergelijkCanvas.nl!
Geplaatst op 15 oktober 2014