Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogLuxe acrylglas

Luxe acrylglas fotoblok

Had je ze al gezien? Na lang beraad hebben we ze in ons assortiment opgenomen. Prachtige 3 centimeter dikke acrylglas blokken, geheel gepolijst en kristalhelder. Een goede foto is mooi op zichzelf, maar geprint op acrylglas geeft het een geheel eigen / extra dimensie.
Het materiaal plexiglas is prachtig om te zien. Het geeft het diepte-effect waardoor foto’s nog mooier uitkomen. Door met fine-art printkwaliteit te printen, krijgen we fantastische resultaten op het materiaal. Afbeeldingen met water, lucht of huidskleuren, lijken realistisch en natuurlijk.

Museumwaardig geprint

Veel professioneel fotografen en bedrijven kiezen voor Photogifts.nl. Niet geheel onlogisch, bij Photogifts.nl wordt geprint met een dijk van een printer. De Durst print op fine-art stand ongekend scherp.

Een goede fotoprint op plexiglas of aluminium kan dan ook zo in een museum tentoon gesteld worden. Een veelgehoorde vereiste wanneer we fotografen spreken. Daar willen we graag aan voldoen.

Naast de bekende plexiglas helder of plexiglas wit materialen, zochten we ook naar andere interieur toepassingen van acrylaat. De plexiglas wanddecoraties kennen we.

Print op acrylglas

We kwamen uit bij prachtige acrylglas blokken. Hier hebben we geruime tijd tests mee gedraaid. Diverse proeven hebben ons uiteindelijk gebracht op hetgeen wat nu besteld kan worden via het bestelsysteem.
Een acrylblok is zo helder, dat het soms wel lijkt of het van glas is gemaakt. De prints op het acryl zijn net zo museumwaardig als de wanddecoratie materialen.
Door de dikte van 3 centimeter kan het blok overal in huis worden neergezet. Leuker en zeker mooier dan de traditionele fotolijsten. De achterzijde is afgedekt met een witte laag. De print is dus veilig ingesloten tussen het glas en de folie. Dit zorgt er ook voor dat de zon er niet doorheen gaat schijnen vanaf de achterkant.

Bekijk hieronder enkele impressies van het acrylglas.

Foto op acrylglas bestellen?

Wil je ook een foto op acrylglas laten afdrukken? Kijk dan eens op onze productpagina, bestel van hieruit jouw foto op acrylglas.

Trustpilot