Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogMoederdag fotocadeau tips

Moederdag fotocadeau tips

6x cadeautips voor moederdag

Het jaar schiet alweer op. Nog maar een paar weekjes en dan is het moederdag. Bij uitstek de perfecte dag om je moeder te verassen met een mooi gepersonaliseerd fotocadeau. Heb je een mooie foto? Een dierbare herinnering? Hieronder zie je 5x mooie fotocadeaus voor moederdag.

#1 Foto op houtblok voor moederdag

Een foto op houtblok is een prachtig foto cadeau. Het 40 millimeter dik berkenplex hout laat je met jouw mooiste moederdag foto afdrukken. Het printen gebeurt op fine-art stand, wat de foto afdruk op zijn mooist uit laat komen. Er zijn 3 maten houtblokken. De kleinste is 20x20 centimeter, de middelste 20x30 centimeter en de grootste is 30x30 centimeter.

Het houtblok is handzaam en ingepakt met mooi cadeaupapier is het een wonderlijk cadeautje om uit te pakken. We zijn er zeker van dat het met jouw mooiste foto een fantastisch moederdag cadeau is.

Speciaal voor moederdag bestel je een houten fotoblok met 18% korting.
Gebruik actiecode: Moeder19

#2 Foto op bamboeblok voor moederdag

Heeft je moeder een interieur met vintage uitstraling? Kies dan voor een foto op bamboeblok. Het blok is gemaakt van bamboehout, dat eigenlijk een grassoort is. Het heeft een licht gelige uitstraling wat het met een geprinte foto een vintage uitstraling geeft.

De bamboeblokken zijn er in verschillende formaten. Het kleinste formaat begint bij 20x20 met tussenformaten tot maximaal 40x40 centimeter. De dikte van het blok is 20 millimeter.

De bamboe fotoblok is een vernieuwend vervanger van het standaard fotolijstje. Het kan makkelijk overal in huis worden neergezet en aangevuld worden met nieuwe fotoblokken.

Speciaal voor moederdag bestel je een bamboe fotoblok met 18% korting.
Gebruik actiecode: Moeder19

#3 Foto op acrylblok voor moederdag

Zoek je een luxe en uniek cadeau voor je moeder? Kies dan voor een acrylblok. Het acrylglas laat je mooiste fotomoment stralen. Met een prachtig diepte effect kijk je door kristalhelder glas tegen jouw foto aan. De achterzijde is met een block-out folie voorzien opdat de foto precies zodanig wordt afgedrukt zoals de foto hoort te zijn.

Het acrylglas is een solide blok van 3 centimeter dikte. Zet je dit blok neer, dan staat het ook stevig op zijn plek, met name ook door het gewicht. Een acrylblok is verkrijgbaar in 2 formaten, 20x20 en 20x30 centimeter groot.

Dit blok is een luxe fotocadeau waar je niet alleen je foto, maar ook je moeder mee laat stralen.

Speciaal voor moederdag bestel je een acryl fotoblok met 18% korting.
Gebruik actiecode: Moeder19

#4 Foto op plexifoto voor moederdag

Naast handzame fotoblokken, welke je makkelijk cadeau kunt geven, is plexifoto een fantastisch cadeau om op te hangen. Naast het acrylblok is ook de plexifoto een ware traktatie. Dit acrylaat geeft een subtiel diepte-effect, foto’s worden fine-art geprint op het materiaal. Dit cadeau staat prachtig in vrijwel ieder interieur en zal dan ook een lang besproken fotocadeau zijn.

Verras je moeder met een Ultra HD Plexifoto cadeau! Zoek je mooiste herinnering uit en start met ontwerpen.

Speciaal voor moederdag bestel je een plexifoto met 18% korting.
Gebruik actiecode: Moeder19

#5 Foto in vorm afdrukken

Niet alleen kun je jouw moeder verassen met een hoge kwaliteit fotoprint. Verras haar met een foto in vorm geprint. Bij Photogifts.nl worden diverse materialen gefreesd. Veelal frezen we materialen als aluminium met ronde hoekjes, maar ook complete vormen zijn mogelijk.

Hartvorm is een van de vormen welke je kunt kiezen bij het bestellen van jouw fotoproduct. Een foto in vorm geprint kun je bestellen op aluminium, dibond, plexiglas en berkenplex hout. 

#6 Foto cadeaubon voor moederdag

Wil je wel een mooi fotocadeau geven maar heb je (nog) geen foto? Dan kun je dit ook aan je moeder overlaten. Met een foto cadeaubon geef je de mogelijkheid om je moeder een dierbaar moment vast te laten leggen, door een foto af te drukken op een materiaal naar keuze.

De Photogifts.nl cadeaubon is verkrijgbaar van 10 tot maximaal 240 euro. Bestel hier jouw foto cadeaubon voor moederdag 2019.

Bestel nu jouw foto cadeaubon voor moederdag.

Trustpilot