Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogPrijs-index update

Prijswijzigingen - Foto Wanddecoraties

Op veel materialen en formaten biedt Photogifts.nl scherpe prijzen ten opzichte van de markt. Nu hebben we onlangs het systeem voorzien van een update, welke de prijzen nog scherper zet. Vrijwel alle producten en materialen van Photogifts.nl zijn hiermee nóg voordeliger dan dat we al waren.

Goedkoop.. En de kwaliteit dan?

We kunnen ons voorstellen dat je denkt ‘dan zal de kwaliteit er ook wel naar zijn’. Daarmee willen we je gelijk uit de droom helpen: Wij bieden de scherpste fotoafdrukken en de beste kwaliteit wanddecoraties. Met onze recent aangeschafte Durst P10, printen we wanddecoratie van museumkwaliteit.

Het is een win - win situatie waarbij jij de mooiste wanddecoraties in huis haalt, maar dan ontzettend voordelig.

Wanddecoratie prijzen overzicht

We hebben op onze prijzen pagina van alle wanddecoraties de prijzen in overzicht staan. Ook kun je er een breedte/hoogte opgeven om de verschillen in prijs te bekijken.

Prijzen zakelijke partners

Ook de prijzen voor onze zakelijke klanten zijn met de update geheel bijgewerkt. Zakelijke prijzen (en bijbehorend zakelijk account) zijn zeer interessant wanneer je op regelmatige basis wanddecoratie besteld.

Wil je een zakelijk account openen? Kijk dan verder op onze zakelijke pagina. Het is wel vereist dat je een geldige Kamer van Koophandel inschrijving hebt.

Trustpilot