Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Print je Kerstfoto's op
sfeervol hout

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Print je Kerstfoto’s op sfeervol Hout
Geplaatst op 20 december 2017
De bomen zijn weer sfeervol opgetuigd. De lekkerste recepten worden voorbereid. De mooiste foto’s worden aan de muur gehangen? Nog een paar dagen en dan vieren we alweer kerst. Dagen van veel sfeer, lekker eten en gezellige babbels.

Ook worden er veel kerstcadeaus ingekocht en we merken dat winkels overuren draaien. Heb jij al een kerstcadeautje? Tot morgen (21 december) vóór 12.00u ontvang je bij een fotoprint op jouw favoriete materiaal deze nog nét voor kerst in huis! Wees er dus op tijd bij.

Het hoeft geen kerstcadeau te zijn, misschien ontvang je zelf familie of vrienden in huis met kerst? We hebben een paar leuke maar vooral sfeervolle ideeën voor bijvoorbeeld onder de kerstboom of aan je wand.

Foto op blok of in ‘kerst’vorm

Een mooie fotoafdruk op houtblok als decoratie bij de kerstboom? Een fotovorm met afdruk? Met sfeerverlichting erbij en het natuurlijke hout ‘karakter’, haal je nóg meer gezelligheid in huis. Door het handzame formaat natuurlijk ook ideaal als fotocadeau. Ook kunnen we alle vormen voor je frezen, waaronder een kerstster (in alle formaten).

Fotoblokken zijn leuk en kun je overal plaatsen waar je wilt. Het zijn echte eye catchers en ook lang na kerst een mooie aanvulling voor binnen het interieur.

Vervang je huidige foto voor de kerstdagen

Heb je al eens een fotoproduct besteld voor aan de wand? Heb je een ideaal kerstfoto idee? Bestel deze als ‘kerstversie’ in hetzelfde formaat. Veel kerststress zul je er niet van krijgen, het ophangsysteem ‘hangt’ al :-). Voor een extra typisch warme ‘houtkleur’ is larikshout zeer geschikt.

Kerstcadeaubon

Heb je voor dit alles helemaal geen tijd meer maar wel een leuk kerstcadeau nodig? We kunnen je natuurlijk de cadeaubon bieden! Met een eigen te kiezen bedrag kun je deze tot vrijdag 22 december bestellen om het nog voor kerst te ontvangen.

Diverse kerstacties

Bij Photogifts hebben we een specifieke kerstactie lopen waarbij je nu 35% korting op je bestelling ontvangt. Ook houden we via Facebook alle dagen *advent acties, volg je ons al op Facebook?

* “De advent is in het christendom de benaming voor de aanloopperiode naar kerst. De naam advent komt van het Latijnse woord adventus, dat komst betekent. In de adventsperiode bereiden christenen zich voor op het kerstfeest: dit is het feest waarbij de geboorte van Jezus wordt herdacht.”

Bron: Wikipedia

Nogmaals: Bestel voor donderdag 22 december 12:00. Dan heb je jouw fotoprint nog voor kerst in huis Wij wensen iedereen vast sfeervolle kerstdagen en een spetterend 2018!
Bestel jouw whiteboard met foto opdruk
Geplaatst op 6 maart 2018
Print je Kerstfoto’s op sfeervol Hout
Geplaatst op 20 december 2017
‘Wit wordt niet geprint’. Vijf vragen over wit printen.
Geplaatst op 22 augustus 2017
Wanddecoratie voor in de tuin: Hang jouw mooiste foto’s buiten op!
Geplaatst op 21 juni 2017
Babyfoto op hout printen? Vaderdag tips voor kersverse papa's!
Geplaatst op 5 juni 2017
Fotobehang, geen foto aan de muur maar een fotomuur!
Geplaatst op 13 december 2016

Foto op Canvas van Photogifts.nl als beste getest!
Geplaatst op 25 september 2015
Beste Koop in Nationale Foto op Hout Test van VergelijkCanvas.nl!
Geplaatst op 15 oktober 2014