Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogSimpel en snel: zo geef je de tuin of balkon een make-over

Simpele make-over voor de tuin? Lees onze tips

Toe aan een nieuwe look? In deze blog geven wij tips voor een eenvoudige make-over van de tuin of het balkon. Maak met decoratie aan de schutting of tuinmuur, een fijne buitenplek om te genieten van de zon. Heb je een kale wand waar je nog iets aan wilt ophangen, maar je weet niet wat? Bij Photogifts.nl is er genoeg keuze aan tuindecoratie om de tuin of het balkon mee te restylen.

Vintage buitenposter

Vind je vintage mooi, kies dan voor een foto op buitenposter. De buitenposters lijken op de bekende schoolplaten van vroeger en geven een unieke sfeer af. Werk vanuit één thema. Zorg dat alle afbeeldingen op elkaar lijken, zoals een thema met oude portretten of ga voor allemaal afbeeldingen met bloemen en planten. Bij Rijksstudio van het Rijksmuseum kun je prachtige afbeeldingen downloaden in hoge resolutie.

Tuinposter met doorkijkje

Goed nieuws voor bezitters van een klein balkon of kleine tuin. Tuinposters met doorkijkje laten de tuin of balkon opties groter lijken. De tuinposter is tegelijk een mooie blikvanger om een saaie muur mee op te fleuren. Beschik je niet over een geschikte foto voor een doorkijkje. Kijk dan eens in onze galerij. Hier staan prachtige en unieke beelden waar je gelijk een bestelling mee kunt plaatsen. In de categorie Flora zijn foto’s van doorkijkjes te vinden.

Vakantiefoto op een Tuincanvas

Op vakantie maak je vaak veel foto’s. Het is zonde om deze ongebruikt op je camera of telefoon te laten staan. Laat je favoriete vakantiekiekje op tuincanvas printen, zodat je terug kunt blikken op een fijne vakantie als je aan het relaxen bent op je balkon of in de tuin.

Leuk om tijdens je vakantie te doen: maak foto's tijdens het 'gouden uurtje'. Dit is een uur voor of na zonsondergang. Op dat moment staat de zon laag, is er mooi zacht licht en zijn er niet veel harde schaduwen. Je kan enorm variëren en spelen met licht. Zo kun je foto’s maken met de zon achter je onderwerp, zodat je fotografeert met tegenlicht. Dit geeft een prachtig effect.

Dibond in een vorm

Druk je foto af als ronde cirkelvorm op Dibond. Ronde fotovormen zijn ontzettend leuk voor zowel klein- als grootformaat afdrukken. Kleine cirkel-afdrukken kunnen prima met een selectie bij elkaar aan de wand worden opgehangen. Maar ook zien we steeds vaker foto's afgedrukt worden als ronde vorm op grootformaat. In combinatie met de juiste foto's staat dit fantastisch in de tuin. Het is ook nét weer eens even iets anders dan de traditionele wanddecoraties die ja vaak aan de tuinmuur of schutting voorbij ziet komen.

Bonustip: print jouw tuindecoratie met 25% of 30% korting

Er is een speciale zomerkorting actief op alle tuindecoraties. Maar liefst 25% bovenop de al scherpe prijzen van tuinposter en tuincanvas. We geven maar liefst 30% korting op ayoushout, larikshout en dibond.

Ook canvas is met 25% korting te bestellen tot 20 september.

Trustpilot