Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogThuiswinkel waarborg jubileum - 5 jaar lid!

Thuiswinkel waarborg jubileum - 5 jaar lid!

Het is alweer 5 jaar geleden dat we de eerste stap hebben gemaakt naar een goed keurmerk voor onze onderneming. We hebben de afgelopen 5 jaar - ieder jaar - gedegen check-ups ontvangen die ons en onze website op vele waardevolle punten controleert. Voldoe je niet aan de gestelde criteria? Dan zal het keurmerk ook niet worden toegekend.
Dat doen we niet zomaar. Hier hebben we goede redenen voor, die ook voor jou als klant van belang zijn. Niet alleen kun je als klant terecht bij het Thuiswinkel waarborg adres voor klachten die je niet met ons op hebt kunnen lossen. Ook ben je juist door dit keurmerk verzekerd van een veilige website. Een website dat correct met persoonsgegevens omgaat, voldoet aan de nodige wetgeving en daarbij financieel stabiel is.

Garanties

Met dit keurmerk ben je dus letterlijk gewaarborgd voor diverse belangrijke zaken als het op online bestellen neerkomt. En dat vinden wij zeer belangrijk. Want wij zijn bij lange na niet de enige wanddecoratie aanbieder. We zagen met de jaren een wildgroei aan ondernemingen die bij benadering hetzelfde aanbieden. Overigens vele goede-, maar ook zeker minder fijne ondernemingen.
Wij rekenen ons tot de betere ondernemingen, uiteraard. Maar vinden dat daar wel garanties aan verbonden mogen worden zoals bijvoorbeeld gesteld door het Thuiswinkel waarborg keurmerk.

De klant centraal

We hebben door de jaren altijd de klant centraal gesteld. Wat is van belang voor onze klant en hoe kunnen wij als onderneming goed helpen. Wat doen we met producten die niet goed aangekomen zijn, of niet goed geprint zijn? Hoe coulant kunnen we ons opstellen? Maar ook vooraf gezien, hoe zorgen we ervoor dat de klant altijd veilig kan bestellen? Wat doen we met de geleverde gegevens? Welke wetten zijn voor ons én de klant van toepassing?
Bekijk onze reviews en je zult merken dat we op het goede spoor zitten. Met een prachtig cijfer op Trustpilot kunnen we het niet alleen zeggen, maar ook bewijzen. We leveren uitstekende service en zeker ook topkwaliteit wanddecoraties.
Heb jij als klant/lezer/persoon ideeën die bij je opkomen na het lezen van dit artikel? Laat het ons weten! Suggesties kun je insturen naar vraag@photogifts.nl.

Trustpilot