Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogTips voor Geborsteld Aluminium

Tips voor een foto op geborsteld aluminium

Geef je interieur stijl met een eigen foto op aluminium. Een foto afdrukken op geborsteld aluminium, dat geeft een bijzonder effect. Aluminium is oersterk en fotoprints hierop afgedrukt gaan dan ook jarenlang mee. Het geborstelde aluminium heeft een stoere en industriële uitstraling. In dit artikel leggen we uit welk effect geborsteld aluminium op je foto kan hebben en hoe je dit kunt gebruiken om je foto’s te versterken.

Foto komt tot leven door de structuur

Een van de kenmerken van een foto op geborsteld aluminium is dat deze niet glad is, maar een ruw en levendig effect aan je foto geeft. De grove structuur is niet alleen subtiel zichtbaar, je kunt dit ook voelen. Als er licht op het reflecterende oppervlakte van de foto schijnt komt deze tot leven, hierdoor ziet je foto er vanuit verschillende standpunten anders uit.

Speciaal effect

Doordat wit niet wordt geprint, komt de geborstelde structuur van het aluminium duidelijk naar voren in de lichte delen van een foto. Ook printen wij direct op het geborsteld aluminium. Dit heeft beide effect op een foto. Dit is goed te zien in het volgende voorbeeld. Links is de originele foto en rechts is deze geprint op geborsteld aluminium.

Kleuren laten leven

Bij geborsteld aluminium geeft het een mooi effect wanneer je kleuren in een foto laat knallen. 

Zwart-wit foto

Zwart- wit foto’s komen mooi uit op een aluminium fotoprint. Met verschillende lichtinvallen lijken deze prints tot leven te komen door de reflecterende oppervlakte.
Kijk of je foto past bij de specifieke eigenschappen van dit product. Twijfel je hierover? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij geven graag advies of je foto geschikt is om te printen op geborsteld aluminium.

Trustpilot