Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogTuincanvas en tuinposter

Fleur de tuin op met tuincanvas of canvasposter

In huis vinden we het belangrijk dat we mooie en vaak ook persoonlijke wanddecoratie aan de muur hebben hangen. Dit kan ook voor buiten! In de tuin kun je ook eigen fotomateriaal ophangen. Een kale schutting of muur is op te fleuren met een mooie weerbestendige tuinposter of tuincanvas. In deze blog staan een aantal wanddecoratie tips voor buiten.

Hele jaar kleur in de tuin

Planten en bloemen bloeien helaas niet het hele jaar door. Met een tuinposter of tuincanvas heeft de achtertuin wel het hele jaar kleur. Creëer in de achtertuin een herfstparadijs met een close-up van paddenstoelen in het bos of breng de lente in de tuin met een foto van een bloemenveld. Wil je het hele jaar een zomerse tuin, kies dan voor een bloemenfoto met mooie kleuren op tuincanvas. Maak dit effect af door accessoires te kiezen met dezelfde kleuren als het tuindoek.
Tip: onze fotogalerij bevat hoge resolutie foto’s, deze zijn direct te gebruiken om mee te bestellen.

Doorkijkje op zee

De grote van een tuin of balkon heeft niet iedereen voor het uitkiezen. Door een tuinposter of tuincanvas op te hangen met een doorkijkje tegen een kale schutting of muur creëer je meer diepte in de tuin. Door de tuinposter of tuincanvas met bijvoorbeeld uitzicht op zee slim te integreren in de tuin, duurt het even duren voordat anderen door hebben dat het om een tuincanvas gaat.

Decoratie tip: dit kun je doen door de poster of canvas te omlijsten met klimplanten en een mooie houten lijst. Het is dus niet nodig om aan de kust te wonen om uitzicht op zee te hebben.

Breng het Oosten dichtbij

Heb je een druk leven? Dan wil je in de tuin kunnen ontspannen en tot rust komen. Waan je dan in oosterse sferen met een Boeddha op tuincanvas. Boeddha staat onder andere voor geluk, voorspoed en liefde. Er wordt wel eens gezegd dat het ongeluk brengt als je een Boeddha voor jezelf koopt. Dit is niet waar!

Tip: het is een prachtig gebaar om een dierbare dit moois toe te wensen door een fraaie Boeddha op tuincanvas cadeau te geven. Als een Boeddha met liefde wordt gekocht, zal hij nog meer liefde en geluk brengen.

Voor weer en wind

Tuincanvas is bestand tegen alle weertypen. Wij printen foto’s haarscherp op speciaal weerbestendig tuindoek en spannen deze op een geïmpregneerd houten frame. Bestel je een tuincanvas of tuinposter dan staan wij garant voor een kleurechtheid van minimaal drie jaar. Hoe beter het 100% katoenen doek onderhouden wordt, hoe langer je wanddecoratie mooi blijft. Voor het schoonmaken van het tuindoek, kun je het beste alleen water gebruiken.

Decoratie tip: strandfoto’s op een tuincanvas geven een gevoel van vakantie in eigen tuin. Het wordt nog persoonlijker door een leuke familiefoto te gebruiken.

Trustpilot