Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogVaderdagtips

Wat krijgt papa van jou? Bekijk hier onze Top-5 Vaderdag Tips!

Geplaatst op 30 mei 2017
18 juni is het Vaderdag! Die ene dag in het jaar waarop alle papa’s in het zonnetje gezet worden en cadeautjes krijgen. Speciaal voor iedereen die nog op zoek is naar een cadeau hebben wij een top-5 samengesteld met populairste producten onder de mannen! Wat is er nou een leuker cadeau dan een persoonlijke herinnering op een prachtig materiaal?

1. Foto op Steigerhout - Maak het interieur af!

Stoere papa’s krijgen stoere cadeaus! Heeft jouw vader ook zelf meubels gemaakt van steigerhout? Geef hem dan een fraaie Foto op Steigerhout. Door de dikke, brede planken krijgt de print een robuuste uitstraling die perfect past bij het interieur.

TIP: Bestel een Foto op Steigerhout 20x20 en zet hem rechtop neer!

2. Foto op Dibond - Een kleurrijke familiefoto

Een mooie familiefoto hoort een mooi plekje aan de muur te krijgen. Het is dan wel belangrijk dat de foto scherp geprint is en de kleuren helder zijn. Een Foto op Dibond is dan een uitstekende keuze. Door de witte ondergrond en onze Fine Art printkwaliteit wordt jouw foto zeer realistisch geprint met krachtige en diepe kleuren.

3. Foto op Canvas - Jouw foto als een schilderij aan de muur

Een Foto op Canvas is onder alle bezoekers een erg populair product, dus ook onder de mannen. Dit is ook niet zo gek, want een Foto op Canvas is al jarenlang een vertrouwde en geliefde vorm van wanddecoratie. Jouw foto wordt haarscherp afgedrukt en opgespannen op een houten schildersframe van 20 of 40 millimeter dik. Onze Foto op Canvas kwam bij het kwaliteitsonderzoek van VergelijkCanvas.nl zelfs als Best Getest uit de bus! Oordeel zelf!

4. Foto op Aluminium - Een foto met industriële uitstraling

Ben je toch op zoek naar een moderne fotoprint? Dan is een Foto op Aluminium een super leuk cadeau! Het unieke effect van dit materiaal valt erg in de smaak onder onze mannelijke bezoekers. De witte en lichte delen worden niet geprint, waardoor de geborstelde structuur zichtbaar wordt. Als het licht dan op de foto valt is het resultaat spectaculair.

5. Foto op Plexiglas - Toch een luxe cadeau?

Wil je jouw vader toch een meer luxe cadeau geven? Kijk dan eens op onze Plexiglas-pagina. Bij een Foto op Plexiglas printen wij jouw foto op de achterkant van 6 millimeter dik acrylaat. Hierdoor ontstaat er een bijzonder diepte-effect wat de print een luxe uitstraling geeft. Als je kiest voor Plexiglas Helder dan worden de witte en lichte delen van afbeelding transparant. Wil je dit niet? Bestel dan Plexiglas Wit. Jouw foto krijgt dan een extra witte laag, waardoor de kleuren helemaal intact blijven.

TIP: Foto op Berkenplex met tafelstandaard

Wil je jouw papa verrassen met één of meerdere kleine cadeautjes? Dan is de Foto op Berkenplex met Tafelstandaard een leuk idee! Je klikt deze afstandhouder gemakkelijk aan de onderkant van het hout, waardoor de foto rechtop kan blijven staan zoals een fotolijstje.

De Tafelstandaard kan alleen besteld worden bij Foto op Berkenplex en Berkenplex White Wash. Wij adviseren om dit ophangsysteem te gebruiken tot een formaat van max. 60x40 centimeter (liggend).

Trustpilot