Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogVoorzorgsmaatregelen Coronavirus (COVID-19)

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus (COVID-19)

Met de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zijn er zowel nationaal als internationaal maatregelen en beperkingen ondernomen. Deze beperkingen en maatregelen hebben tot dusver nog geen directe invloed op de productie en communicatie van Photogifts.nl.

Voorzorgsmaatregelen

Met dit bericht willen we jou informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij genomen hebben, om de risico's die we in deze moeilijke tijd ervaren tot een minimum te beperken. De gezondheid en veiligheid van jou als klant en die van onze medewerkers staat voorop!

Productie

Op dit moment is onze productie volledig draaiende zoals wij dit gewend zijn. Op dit moment verwachten wij geen vertragingen en kun je de levertijden zoals deze vermeld zijn op onze website aanhouden.

Levering

Vanaf vandaag tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit wordt gedaan om het contact tussen mensen te minimaliseren. Er zal worden gevraagd naar de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs, deze worden in het handtekeningveld genoteerd.

Klantenservice

Er zijn op dit moment geen wijzigingen in de bereikbaarheid van onze klantenservice. Je kunt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereiken.

Bezetting

Een groot deel van onze collega's werken vanuit huis. Hiermee hebben we de bezetting op kantoren en werkplaats tot enkel de noodzakelijk benodigde personen gereduceerd. Met deze minimale bezetting kunnen wij de productie draaiende houden en jouw bestelling volgens schema produceren en uitleveren.

Hygiene voorzieningen

Op ons kantoor hebben we bij de entree een hygiene-hoek ingericht. Mocht je een bezoek willen of moeten brengen aan ons bedrijf, willen we vriendelijk verzoeken gebruik te maken van deze mogelijkheid.

Ontwikkelingen

Mochten er ontwikkelingen zijn welke de productie, levering of contact mogelijkheden doen veranderen; stellen we jou zo snel als mogelijk hiervan op de hoogte.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar vraag@photogifts.nl of bel ons op 0515 - 870013.
Wij wensen jou namens ons gehele team de komende tijd het allerbeste.

Met vriendelijke groet,


Geoffrey Schippers
Directeur

Trustpilot