Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeBlogWagonblok Fotohouder Eikenhout

Fotohouder van wagonbiels

Sinds korte tijd is het mogelijk om op enkele materialen in klein formaat af te drukken. Op dibond en aluminium kunnen foto’s al vanaf 10 x 10 centimeter gedrukt worden, tot bijvoorbeeld 10x15, 15x15 en 15x20. Kleine fotoformaten voor kleine prijzen.

Deze afmetingen zijn geen doorsnee wanddecoratie artikelen. Kleine afmetingen hang je niet zo snel aan de wand. Wel zijn ze uitermate geschikt om in huis ‘neer te zetten’.

Gemaakt van eikenhout

Om deze printjes goed neer te kunnen zetten heb je wel een houder nodig. Fotohouders kun je wellicht zelf maken, kleine pootjes achter de print van karton of aluminium. Maar we hebben hier ook een andere oplossing voor.
We hebben een tijdje gezocht naar mooie houtblokken. Uiteindelijk zijn we terechtgekomen bij eikenhout wagonblokken welke een stoer en robuust uiterlijk hebben. Juist deze look met aluminium printjes erop staat fantastisch in je interieur.

Bestel een wagonblok fotohouder

Dit wagonblok kan besteld worden in het bestelsysteem. Met de voorkeuze dibond of aluminium (materiaal) is het wagonblok beschikbaar als 'ophangsysteem'. De breedte van het blok is afhankelijk van de hoeveelheid kleine printjes.

In de voorbeelden hebben we drie kleine fotoprintjes gebruikt. Als materiaal kozen we dibond met een afmeting van 15x15 centimeter.

De breedte van het fotoblok in dit voorbeeld wordt 3x15 centimeter met een kleine tussenruimte van 1 centimeter en ruimte aan de zijkanten. In totaal wordt het blok hiermee 49 centimeter breed.

Samenstelling wagonblok

In het voorbeeld zien we fotoprints op dibond van 15x15 centimeter. Het wagonblok is hierbij als 'ophangsysteem' gekozen. (Zo is dit ook terug te zien onder het bestelsysteem).

Je kunt natuurlijk ook nog kleinere dibond of aluminium fotoprints bestellen van 10x10 centimeter, de breedte van het blok wordt hierop aangepast. Grotere fotoprints zijn ook mogelijk in combinatie met het blok. Let wel dat de afmetingen niet over 40 centimeter hoog komen, dit maakt het blok instabiel.
Wil je ook een wagonblok bestellen met aluminium fotoprints? Kijk dan op onze productpagina. Wil je meer informatie of een andere samenstelling met het blok? Neem dan contact op met de klantenservice.

Trustpilot