Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Foto op Hout
een natuurlijk karakter

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Home Foto op Hout
Informatie

Foto op Hout. Een warm en natuurlijk karakter!

Afdrukken van foto’s op hout geven het interieur een bijzondere aanvulling. Hout heeft een warm en natuurlijk karakter en geeft fotoafdrukken een geheel eigen dimensie.

Foto afdrukken op hout is een populaire trend. Ontwikkelingen hiervan staan ook zeker niet stil. Wij zoeken continu naar de beste printmethoden en hebben een grootformaat printer onder eigen dak! Met de high-end printer welke wij hebben staan durven we rustig te beweren dat je bij ons de beste kwaliteit prints mag verwachten.

En dat voor de scherpste prijzen!

Met onze printer bieden we vele mogelijkheden voor het afdrukken van je foto’s op hout. Bij ons vind je de échte foto op hout maatwerk specialisten! Zoek je dus grootformaat of maatwerk prints? Wij hebben voor vrijwel iedere fotowens een oplossing!


Print op diverse houtsoorten


Wij hebben tien verschillende houtsoorten waarop foto’s geprint kunnen worden. Alle houtsoorten bevatten een eigen uniek karakter. Op een selectie van deze houtmaterialen kun je mét of zonder een White Wash afwerking printen.

Vurenhout is een hout van het allereerste uur en zeker nog steeds één van de populairste. Steigerhout is een typische materiaal keuze met een ruig en karakteristieke uitstraling. Verder hebben wij keuze uit ayoushout voor een luxe uitstraling, berkenplex met een subtiele houtstructuur of larikshout welke je ook buiten kunt gebruiken.

Kom je er écht niet uit? Wij helpen je graag verder via e-mail, Whats-app of bel ons op tel. nummer 0515 - 87 00 13 (lokaal tarief).


Foto op houtblokken printen


Naast een foto op hout als wanddecoratie, bieden we ook houten fotoblokken. Print dus je mooiste foto op een standaard fotoblok of een bamboe fotoblok. Deze dikke solide blokken staan prachtig ter vervanging van standaard fotolijsten in het interieur.

Houten fotoblokken bevatten praktisch geen noesten en maakt deze uitermate geschikt voor portretfoto’s. Creatieve tip: ontwerp en bestel meerdere portretfoto’s op fotoblok in wisselende afmetingen. Dit staat vaak erg goed in het interieur!!


Fotoprints met of zonder White Wash?


Bij fotoprints met white wash blijven de kleuren in foto’s krachtig overkomen. De white wash afwerking is ‘net’ niet 100% dekkend op het hout. Het kenmerkende houtstructuur blijft hierdoor subtiel zichtbaar. Bij foto afdrukken zonder de white wash afwerking blijft het hout kenmerk duidelijker zichtbaar door de foto. Een voorkeur voor prints met of zonder white wash is sterk afhankelijk van de foto en natuurlijk de persoonlijke smaak!

Wil je meer weten over foto afdrukken met en zonder een white wash afwerking? Ons stuk ‘‘Wit wordt niet geprint’. Vijf vragen over wit printen.’ beschrijft alle kenmerken en voor- en nadelen van prints met en zonder white wash afwerkingen.

Kom je er écht niet uit? Wij helpen je graag verder via e-mailWhats-app of bel ons op tel. nummer 0515 - 87 00 13 (lokaal tarief).


Foto op hout in vorm?


Helemaal bijzonder zijn foto afdrukken op hout in vorm. Binnen ons bestelsysteem kies je standaard geprinte vormen als hart, ster of ovaal. Maar uiteindelijk kunnen we alle vormen printen en frezen welke je kunt bedenken.

Wil je een foto op hout in een speciale vorm afdrukken? Bel ons op tel.nummer 0515 - 87 00 13 (lokaal tarief).


Foto’s bestellen uit onze galerij


Fotografie is een ontzettend gave bezigheid en kent ontelbare mensen die dit uitvoeren. Er zijn dan ook vele mooie foto’s te vinden over het internet met evenzoveel onderwerpen.

Op onze website hebben we een galerij met diverse thema’s. Hierin staan hoge kwaliteit foto’s gepubliceerd welke direct in het bestelsysteem op ieder gewenst materiaal afgedrukt kunnen worden.


Alternatieve printmaterialen


Naast de houtsoorten bieden we ook andere geweldige materialen om foto’s in huis te halen (of je tuin). Een populaire en bekende hiervan zijn foto’s op canvas. Maar ook foto’s op aluminium en plexiglas zien we steeds meer terugkomen in het interieur.

Heb je andere ideeën of kun je iets niet terugvinden op onze website? Wij helpen je graag verder via e-mailWhats-app of bel ons op tel. nummer 0515 - 87 00 13 (lokaal tarief).


Foto ophangsysteem


Voor ieder houtmateriaal hebben we een geschikt ophangsysteem. Wanneer in ons bestelsysteem een houtkeuze geselecteerd wordt, worden ook de ophangsystemen getoond geschikt voor dit type hout.

Meer weten over onze ophangsystemen? Of wil je een ophangsysteem los bestellen?
Kijk hier voor meer informatie over ophangsystemen
White Wash

Extra kleurkracht door white wash-afwerking

Standaard printen wij geen wit. Hierdoor komt de originele houtstructuur duidelijk naar voren. Door de vlammende nerven behoudt de materiaal haar warme en natuurlijke karakter. Toch kunnen wij ons ook voorstellen dat je graag de kleuren van de foto wilt behouden. Dat kan! Een aantal houtsoorten zijn ook beschikbaar met white wash-afwerking. Noestvrij Ayoushout wordt zelfs standaard in white wash geleverd!

Bij de white wash-houtsoorten krijgt het hout voor het printen een extra witte laag. De kleuren van de foto blijven hierdoor veel realistischer en daarnaast zal de kenmerkende houtstructuur subtiel zichtbaar blijven.

Wij geven geen kleurgarantie bij Foto op Hout zonder white wash. Twijfel je tussen een Foto op Hout met of zonder white wash? Onze klantenservice geeft je graag advies!
Verzending

Verzenden in Nederland & België!

altijd binnen 3-5 werkdagen thuis
Vanaf € 6,49
Voor formaten tot 140 centimeter rekenen wij € 6,49 verzendkosten per bestelling. Is jouw jouw foto groter dan 140 of woon je in België, dan betaal je € 9,95. Zodra jouw bestelling is overgedragen aan onze transporteur ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staan tijden waarbinnen je de bestelling kan verwachten en een track-and-trace code, zodat je jouw bestelling volledig kunt volgen. De volledige levertijd inclusief verwerking en productie is standaard 3-5 werkdagen (Plexifoto uitgezonderd).

Bestel met spoed!

binnen 2 werkdagen thuis
Toeslag € 10,00
Heb je jouw foto snel nodig? Bestel dan met spoed! Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de bestelling al binnen 2 werkdagen na betaling wordt afgeleverd. Het Plexifoto kan vanwege de productietijd niet met spoed besteld worden. Een spoedbestelling is ook niet mogelijk als je kiest voor de betaaloptie ‘Overschrijven’. Wil je een foto groter dan 100 centimeter bestellen of een groot aantal? Neem dan van te voren contact op met onze klantenservice!

Reacties van onze klanten

Bekijk de mooiste herinneringen van andere klanten
en deel ook jouw foto's!

Laat je inspireren!

Bekijk hier onze productreviews!
Bekijk alle productvideo's ›

Blijf op de hoogte van nieuws en unieke acties via onze nieuwsbrief.