Profiteer van korting bij Photogifts.nl!
Profiteer van korting bij Photogifts.nl!

Foto op hout afdrukken? Voor zowel interieur & tuin!

Een opkomende trend is het afdrukken van uw mooiste foto’s op hout. Er is keuze uit diverse soorten hout voor zowel binnen- als buitengebruik. Iedere foto krijgt afhankelijk van het houtsoort, zijn eigenunieke en speciale uitstralingOp deze pagina ziet u deverschillende soorten houtmet omschrijving en kenmerken. Wist u trouwens dat Photogifts als ‘beste koop’ uit de nationale ‘foto op hout’ test is gekomen?

Spring direct naar:
 

Uw foto op vurenhout

Foto op Vurenhout

  Gelige en warme kleur door de houten ondergrond
  Nerven en noesten zijn goed zichtbaar
  Vurenhout bevat een duidelijke houtstructuur
  Keuze uit horizontale of verticale latten
  Vurenhout bevat noesten. Deze eigenschap versterkt de uitstraling van de houtsoort. Wilt u een duidelijke houtstructuur en noesten in uw foto? Kies dan voor vurenhout. Een foto op vurenhout is geler dan uw originele foto door de ondergrond.

  Tijdens het monteren, proberen wij noesten uit de buurt van gezichten te houden. We kunnen dit echter niet met 100% garanderen.
  Uw foto op vurenhout white wash

  Foto op Vurenhout White Wash (Tip!)

    Foto op  vurenhout white wash is zeer populair!
    Extra kleurkracht door de white wash afwerking
    Noesten zijn minder goed zichtbaar door de white wash afwerking
    Keuze uit horizontale of verticale latten
  Door uw foto op white wash af te werken, worden de kleuren van het originele bestand zo goed mogelijk benaderd. Daarnaast geeft de witte onderlaag de  foto op deze houtsoort  meer kleurkracht.

  Tijdens het monteren van uw foto op vurenhout, proberen wij noesten uit de buurt van gezichten te houden. We kunnen dit echter niet met 100% garanderen.

  Foto op larikshout is geschikt voor buitengebruik

  Foto op Larikshout

    Geschikt voor buiten onder een afdakje
    Donker van kleur
    Relatief weinig noesten
    Zwaar en robuust
    Keuze uit horizontale of verticale latten
  De donkere ondergrond heeft invloed op de kleuren van uw afdruk. Wilt u dat de kleuren dichter bij het origineel blijven kies dan voor de white wash afwerking.

  Larikshout bevat relatief weinig noesten maar heeft wel een duidelijk vlam. Bij larikshout white wash is deze vlam minder goed zichtbaar.

  Tijdens het monteren proberen wij eventuele noesten uit de buurt van gezichten te houden. We kunnen dit echter niet met 100% garanderen.
  Foto afdrukken op larikshout white wash

  Foto op Larikshout White Wash

    Geschikt voor buiten onder een afdakje
    Donker van kleur 
    Lichtere kleuren dankzij de white wash afwerking
    Zwaar, robuust en heeft weinig noesten
    Keuze uit horizontale of verticale latten
  Ondanks de white wash afwerking is larikshout vrij donker van kleur. De donkere ondergrond heeft invloed op de kleuren van uw afdruk. 

  In het larikshout komen minder noesten voor, maar je ziet wel een duidelijke vlam van de houtstructuur.

  Tijdens het monteren proberen wij eventuele noesten uit de buurt van gezichten te houden. We kunnen dit echter niet met 100% garanderen.

  Berkenplex met fotoprint

  Foto op Berkenplex

    Geen naden
    Gelige en warme kleur door houten ondergrond
    Voordelige optie
    Vrijwel geen noesten
  Uw foto wordt geprint op berkenplex. Berkenplex is een type multiplex.

  Berkenplex heeft een lichte houtstructuur en vrijwel geen noesten, daarentegen zijn de nerven wel goed zichtbaar. Door de ondergrond krijgt uw foto een gelige uitstraling en kan het zijn dat de foto donkerder uitvalt. Wilt u dit niet? Kies dan voor whitewash.

  Foto op berkenplex met white wash afwerking

  Foto op Berkenplex White Wash

    Geen naden
    Voordelige optie
    Vrijwel geen noesten
    Extra kleurkracht dankzij white wash afwerking
  Uw foto wordt geprint op berkenplex. Berkenplex is een type multiplex.

  Als houtsoort heeft Berkenplex een lichte en fijne houtstructuur en bevat het bijna geen noesten. 

  Tijdens het monteren proberen wij eventuele noesten uit de buurt van gezichten te houden. We kunnen dit echter niet met 100% garanderen.

  Foto op berkenplex met white wash afwerking

  Foto op Steigerhout

    Robuuste uitstraling
    Noesten en nerven zijn subtiel zichtbaar
    Zaagkanten zijn onbehandeld
    Keuze uit horizontale of verticale planken
  Steigerhout is trendy. Naast meubelen voor binnen én buiten wordt Steigerhout tegenwoordig op veel manieren toegepast in het interieur. Photogifts loopt voorop in deze trend door prints op steigerhout aan te bieden. Een print op robuuste, brede planken geeft uw woning een stoere uitstraling. 

  Ons steigerhout is nieuw en wordt geschaafd. Hierdoor zijn de noesten en nerven zichtbaar, maar blijft de kwaliteit van de foto behouden.
  Foto op berkenplex met white wash afwerking

  Foto op Steigerhout White Wash

    Diepe, krachtige kleuren door White Wash afwerking
    Noesten en nerven zijn subtiel zichtbaar
    De planken zijn glad geschaafd
    Keuze uit horizontale of verticale planken 
  Tegenwoordig is steigerhout niet meer weg te denken uit het interieur. Voor zowel binnen- als buitengebruik worden deze robuuste planken gebruikt voor kasten, tafels, banken en veel meer. Photogifts gaat een stap verder en loopt daardoor voorop in deze trend met prints op Steigerhout White Wash. 

  Ons Steigerhout White Wash is geschaafd en afgewerkt met een witte laag. Hierdoor behoudt de foto haar diepe kleuren en blijven de noesten en nerven subtiel zichtbaar.

  Uw foto op Noestvrij Ayoushout

  Foto op Noestvrij Ayoushout

    Geen noesten en nerven
    Glad geschuurd met zeer fijne houtstructuur
    Extra kleurkracht door White Wash afwerking
    Luxe, warme uitstraling
  Wilt u een fotoprint op hout, maar dan zonder noesten en nerven? Kies dan voor foto op Ayoushout. Dit is een lichte, noestenvrije houtsoort. Ons Ayoushout is geschaafd en afgewerkt met een laag White Wash. Hierdoor zijn de kleuren nog dieper en krachtiger. Dit in combinatie met de fijne houtstructuur van Ayoushout geeft uw fotoprint een luxe uitstraling zonder dat het de warmte van een foto op hout verliest.
  Uw foto op Bamboe Fotoblok

  Foto op Bamboe Fotoblok

    Ideaal om neer te zetten
    Stuctuur van fijne lijnen geeft vintage uitstraling
    Zaagkanten zijn mooi afgewerkt
    Modern alternatief voor fotolijstjes
  Wilt u wat anders dan een fotoprint voor aan de muur? Kies dan voor een foto op Bamboe Fotoblok. Een Bamboe Fotoblok kunt u zowel aan de muur hangen als neerzetten op een dressoir of vensterbank. Bamboe is een ijzersterk materiaal wat gekenmerkt wordt door een licht gelige kleur en een structuur van fijne lijnen. Hierdoor krijgt de print een mooie, vintage uitstraling.

  Foto op hout voor binnen- en buitengebruik

  Wilt u de foto afdruk in uw tuin ophangen? Ook dat is mogelijk! Bijvoorbeeld door uw foto op larikshout af te drukken! Photogifts drukt uw foto af middels Fine-Art Printing. Dit zorgt voor de hoogstekwaliteit op het hout, uniek in onze markt!

  Uw foto op verschillende materialen

  Naast hout kunnen we uw foto ook rechtstreeks op andere materialen printen, bijvoorbeeld: foto's op Canvas , Aluminium, Dibond , Forex , Plexiglas . Al deze materialen hebben hun eigen unieke uitstraling. Een fotoafdruk op aluminium past bijvoorbeeld erg goed in een modern interieur.
  Klik hier voor een overzicht van onze producten ›

  Wij leveren maatwerk

  Uw fotoproduct bestellen via photogifts.nl is eenvoudig. In slechts 4 stappen plaatst u uw bestelling. U bepaalt het formaat en uitsnede van uw foto. Wilt u meer weten over de beschikbare formaten en de prijzen per product? Klik dan op uw product of ga naar onze prijzen voor een volledig overzicht.
  Klik hier voor een volledig overzicht van onze producten ›

  Levering in 3 tot 5 werkdagen

  Wanneer u een bestelling heeft geplaatst via ons online bestelsysteem en de betaling is voldaan, wordt uw bestelling in 3 tot 5 werkdagen bij u thuis geleverd. Uw bestelling wordt vakkundig verpakt en snel geleverd via TransMission.

  Klik hier voor de meest gestelde vragen ›

  Wij maken uw houtprint in eigen huis

  Ons productieproces verzorgen wij volledig in eigen huis. Hiermee staan we garant voor de kwaliteit van geleverde producten. Photogifts monteert met de grootste zorg uw product welke vervolgens in de hoogste resolutie wordt geprint.
  Klik hier voor meer informatie over ons machinepark ›

  Museum kwaliteit

  Wij maken gebruik van Fine-Art Printin g . Afbeeldingen worden in hoge resolutie (1728DPI) rechtstreeks op het hout geprint. De hoogste kwaliteit op de markt! Uw afdruk op het hout is een waar kunstwerk.

  Lees meer over ons machinepark ›

  Leuk om weg te geven! De Photogifts.nl Cadeaubon.

  Heel erg leuk om te krijgen maar natuurlijk ook leuk om weg te geven. De Photogifts.nl Cadeaubon. Geef hem of haar de mogelijkheid een unieke fotoprint te bestellen via onze website. U bepaalt zelf de waarde van de cadeaubon.
  Lees meer over de photogifts.nl cadeaubon ›

  Bent u reseller? Profiteer van photogifts.nl zakelijk!

  Voeg dit unieke product ook toe aan uw assortiment. Voor o.a. fotografen is er Photogifts.nl Zakelijk. Als reseller profiteert u van vele voordelen. Vraag een account aan en ontdek de mogelijkheden!
  Lees meer en vraag een zakelijk account aan ›

  Reacties van onze klanten


  Verzenden & kosten

  Wij leveren uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. U kunt er voor kiezen om bestelling op uw werk of een ander adres af te laten leveren. De verzendkosten bedragen €6,49 per complete bestelling . Meerdere fotoprints zijn dus mogelijk! Wij verzenden ook met spoed en op zaterdag . Hiervoor rekenen wij een extra toeslag. Kijk voor meer informatie op
  Verzenden & kosten
  Klachten & retourneren

  Ondanks het feit dat wij ons uiterste best doen om u als klant tevreden te stellen, kan het voorkomen dat onze dienstverlening onverhoopt te kort schiet. Het komt helaas voor dat een print beschadigd wordt afgeleverd of dat de print niet naar de wens van de klant is gemaakt. Via ons Klachtenformulier kunt u uw klacht melden en foto’s van uw fotoprint uploaden. Wij reageren altijd binnen 24 uur! 

  Heeft u andere vragen, dan verwijzen wij u graag door naar de Veelgestelde Vragen of ons Contactformulier . U kunt ook bellen naar 0515 87 00 13 (van 9.00 tot 17.00 uur).


  Een kijkje achter de schermen

  Heeft u altijd al willen weten wat er gebeurt met uw bestelling? Dit is uw kans! Photogifts.nl geeft u uniek kijkje achter de schermen waarin elke stap in het bestel- en productieproces uitgelicht wordt. Van foto tot fotoprint.