Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Nieuw bij Photogifts.nl
Fotoblok

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Fotoblok

 • 40mm dik Berkenplex
 • Om neer te zetten
 • 3 formaten
TIP - Wil je toch een vintage uitstraling zonder white wash? Kies dan Bamboe Fotoblok.
Bereken nu uw prijs!
Breedte
Hoogte
min. 20 x 20 cm / max. 150 x 300 cm
Fotoblok 20x20cm
22.91
BESTEL DIRECT

Informatie

Foto op houtblok afdrukken

Een foto op houtblok is ons nieuwste houtproduct. Een fotoblok is voor zeer veel doeleinden ontzettend leuk, je kunt het overal in huis kwijt. Zonder opnieuw gaten in wanden te moeten boren. Het fotoblok is namelijk dé vervanger van het standaard fotolijstje. Door het 40 millimeter dikke berkenplex hout, is het een zwaar blok dat overal stevig staat.

Het fotoblok kent vrijwel geen noesten en is hierdoor erg geschikt voor portret- en gezinsfoto’s. Met een standaard white-wash afwerking komen de kleuren van foto’s krachtig op het berkenplex hout over. De white-wash afwerking is nét niet 100% dekkend, hierdoor zie je de houtstructuur lichtjes door de foto heen komen.

Heb je liever een fotoblok met een duidelijke houtstructuur? Als alternatief hebben we een foto op bamboe blok. Hier zit geen white-wash afwerking over het bamboe, waardoor de structuur ervan duidelijker aanwezig is. Het bamboe heeft een gelige kleur waardoor foto’s een vintage achtige uitstraling krijgen.

Foto Houtblok white-wash kenmerken

Als vervanger van het traditionele fotolijstje, is het een 40 millimeter dikke berkenplex welke je besteld. Voorzien van een white-wash laag, komen kleuren krachtig over. Door praktisch geen noesten in het hout, is het ideaal voor foto’s met gezichten.

Bestel je foto op houtblok in drie verschillende formaten: 20 x 20 , 20 x 30 of 30 x 30 centimeter groot.

Foto Houtblok garantie

Betrouwbare service en een fijne dienstverlening. Daar hechten we veel waarde aan. Daarom kun je bij Photogifts rekenen op:

 • Een snelle levering tussen de 3-5 werkdagen;
 • Maatwerk en kwaliteit garanties;
 • 3 jaar kleurgarantie op fotoprints;
 • Het Thuiswinkel Waarborg keurmerk;
 • Een coulante retourafhandeling.

Vervang nu nog je standaard fotolijstjes met een foto op houtblok! Start met ontwerpen.
Prijzen

Vierkant

20x20cm
30x30cm

Liggend

30x20cm

Staand

20x30cm
Verzending

Verzenden in Nederland & België!

altijd binnen 3-5 werkdagen thuis
Vanaf € 6,49
Voor formaten tot 140 centimeter rekenen wij € 6,49 verzendkosten per bestelling. Is jouw jouw foto groter dan 140 of woon je in België, dan betaal je € 9,95. Zodra jouw bestelling is overgedragen aan onze transporteur ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staan tijden waarbinnen je de bestelling kan verwachten en een track-and-trace code, zodat je jouw bestelling volledig kunt volgen. De volledige levertijd inclusief verwerking en productie is standaard 3-5 werkdagen (Plexifoto uitgezonderd).

Bestel met spoed!

binnen 2 werkdagen thuis
Toeslag € 10,00
Heb je jouw foto snel nodig? Bestel dan met spoed! Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de bestelling al binnen 2 werkdagen na betaling wordt afgeleverd. Het Plexifoto kan vanwege de productietijd niet met spoed besteld worden. Een spoedbestelling is ook niet mogelijk als je kiest voor de betaaloptie ‘Overschrijven’. Wil je een foto groter dan 100 centimeter bestellen of een groot aantal? Neem dan van te voren contact op met onze klantenservice!
ACTIE!

Tot wel 35% stapelkorting op ons NIEUWSTE product!

Fotoblok is het nieuwste product bij Photogifts.nl! Dit materiaal is uitermate geschikt om te gebruiken als vervanger van een regulier fotolijstje. Omdat het product 40mm dik is kan het gemakkelijk worden neergezet op je bureau of dressoir. Maar wat is er nu leuker dan meerdere foto's bij elkaar te zetten? Daarom hebben wij besloten te stunten met onze korting. Hoe meer fotoblokken je bestelt, hoe hoger de korting is! De maximale korting is 35% bij 3 stuks of meer. Deze stapelkorting is alleen geldig op onze Fotoblok en kan dus niet gebruikt worden voor andere materialen.

 • 1x Fotoblok = 25% korting 
 • 2x Fotoblok = 30% korting
 • 3x Fotoblok = 35% korting

Reacties van onze klanten


Anderen bekeken ook...
Bekijk alle producten ›

Bekijk hier onze productreviews!
Bekijk alle productvideo's ›

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van
het laatste nieuws, unieke acties en nieuw producten!