Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Nieuw bij Photogifts.nl
Fotoblok

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Home Foto op Hout Fotoblok

Fotoblok

  • 40mm dik Berkenplex
  • Om neer te zetten
  • 3 formaten
TIP - Wil je toch een vintage uitstraling zonder white wash? Kies dan Bamboe Fotoblok.
Bereken nu uw prijs!
Breedte
Hoogte
min. 20 x 20 cm / max. 150 x 300 cm
Uw prijs:
BESTEL DIRECT

Informatie

Fotoblok, het perfect materiaal voor op het dressoir

Fotoblok is het nieuwste product in ons assortiment. Het materiaal is voorzien van een white wash laag waar door de kleuren van de foto erg sterk naar voren komen. Door het 40mm dikke berkenplex is het een ideaal product om neer te zetten op bijvoorbeeld je tafel of vensterbank. Daardoor krijg je een unieke en decoratieve manier om je foto te laten zien. Fotoblok bevat vrijwel geen noesten waardoor portret- of gezinsfoto's erg geschikt zijn. 

Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten!

Via ons bestelsysteem kan je het formaat kiezen waarop de foto geprint moet gaan worden. Het minimale formaat van een Fotoblok is 20x20 centimeter en is verkrijgbaar in nog 2 andere formaten. De dikte van het Fotoblok in 40 millimeter. Voor eventuele grotere formaten kan er contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Prijzen

Vierkant

20x20cm
30x30cm

Liggend

30x20cm

Staand

20x30cm
Verzending

Verzenden in Nederland & België!

altijd binnen 3-5 werkdagen thuis
Vanaf € 6,49
Voor formaten tot 140 centimeter rekenen wij € 6,49 verzendkosten per bestelling. Is jouw jouw foto groter dan 140 of woon je in België, dan betaal je € 9,95. Zodra jouw bestelling is overgedragen aan onze transporteur ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staan tijden waarbinnen je de bestelling kan verwachten en een track-and-trace code, zodat je jouw bestelling volledig kunt volgen. De volledige levertijd inclusief verwerking en productie is standaard 3-5 werkdagen (Plexifoto uitgezonderd).

Bestel met spoed!

binnen 2 werkdagen thuis
Toeslag € 10,00
Heb je jouw foto snel nodig? Bestel dan met spoed! Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de bestelling al binnen 2 werkdagen na betaling wordt afgeleverd. Het Plexifoto kan vanwege de productietijd niet met spoed besteld worden. Een spoedbestelling is ook niet mogelijk als je kiest voor de betaaloptie ‘Overschrijven’. Wil je een foto groter dan 100 centimeter bestellen of een groot aantal? Neem dan van te voren contact op met onze klantenservice!
ACTIE!

Tot wel 35% stapelkorting op ons NIEUWSTE product!

Fotoblok is het nieuwste product bij Photogifts.nl! Dit materiaal is uitermate geschikt om te gebruiken als vervanger van een regulier fotolijstje. Omdat het product 40mm dik is kan het gemakkelijk worden neergezet op je bureau of dressoir. Maar wat is er nu leuker dan meerdere foto's bij elkaar te zetten? Daarom hebben wij besloten te stunten met onze korting. Hoe meer fotoblokken je bestelt, hoe hoger de korting is! De maximale korting is 35% bij 3 stuks of meer. Deze stapelkorting is alleen geldig op onze Fotoblok en kan dus niet gebruikt worden voor andere materialen.

  • 1x Fotoblok = 25% korting 
  • 2x Fotoblok = 30% korting
  • 3x Fotoblok = 35% korting

Reacties van onze klanten


Anderen bekeken ook...
Bekijk alle producten ›

Bekijk hier onze productreviews!
Bekijk alle productvideo's ›

Blijf op de hoogte van nieuws en unieke acties via onze nieuwsbrief.