Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Schitterende kwaliteit
Foto op Plexiglas Wit

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Home Foto op Plexiglas

Foto op Plexiglas
met witte ondergrond

Vanaf € 24,95
  • Luxe diepte-effect
  • Witte achterzijde
  • 6 mm dik plexiglas
Info & prijs
Bestel direct

Foto op Plexiglas
met transparant ondergrond

Vanaf € 17,95
  • Sfeer van echt glas
  • Wit wordt transparant
  • 6 mm dik plexiglas
Info & prijs
Bestel direct

Foto op Plexifoto
plexiglas + dibond

Vanaf € 37,00
  • Dé keuze van fotografen
  • Unieke verlijmingstechniek
  • Totaal 6 mm dik Plexifoto
Info & prijs
Bestel direct

Informatie

Kies voor de luxe uitstraling van Foto op Plexiglas

Voor mensen die echt op zoek zijn naar een luxe uitstraling bieden wij Foto op Plexiglas aan. Jouw foto wordt op de achterkant van 6 millimeter dik plexiglas afgedrukt wat een luxe diepte-effect creëert. Als je kiest voor Plexiglas Wit printen wij een extra witte laag en werken wij de foto af met een wit folie aan de achterkant. Hierdoor blijven de kleuren van de originele foto behouden. Kies voor Plexiglas Helder, dan worden de witte en lichte delen van de foto niet geprint.

Wil je echt de allerhoogste kwaliteit? Kies dan voor Plexifoto. Dit is het meeste luxueuze materiaal uit ons assortiment. Jouw foto wordt geprint op helder wit papier. Dit wordt vervolgens met een geheime techniek verlijmd tussen 3mm dibond en acrylaat. 

Bekijk ook onze andere materialen waar je foto's op kunt laten printen, zoals Foto op Hout, Canvas en Aluminium.
Museumkwaliteit

Museumkwaliteit, gewoon bij jou thuis

In tegenstelling tot alle andere materialen printen wij bij Plexiglas op de achterkant van 6 millimeter dikke acrylaat. Dit heeft niet alleen de uitstraling van echt glas, maar door de combinatie van het diepte-effect en de licht spiegeling van het materiaal lijkt het alsof jouw foto direct uit een museum komt.

Wil je echt museumkwaliteit in jouw huis, bedrijf of aan klanten aanbieden, dan adviseren wij om Plexifoto te bestellen. Wij printen de foto eerst op helder wit PhotoArt Satin® papier. Vervolgens wordt deze doormiddel van een geheime techniek verlijmd op de achterkant van 3 millimeter dik acrylaat. Om het geheel te verstevigen wordt de print bevestigd op een plaat van 3 millimeter dik dibond. Dit is de kwaliteit die je alleen in musea tegenkomt!
Verzending

Verzenden in Nederland & België!

altijd binnen 3-5 werkdagen thuis
Vanaf € 6,49
Voor formaten tot 140 centimeter rekenen wij € 6,49 verzendkosten per bestelling. Is jouw jouw foto groter dan 140 of woon je in België, dan betaal je € 9,95. Zodra jouw bestelling is overgedragen aan onze transporteur ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staan tijden waarbinnen je de bestelling kan verwachten en een track-and-trace code, zodat je jouw bestelling volledig kunt volgen. De volledige levertijd inclusief verwerking en productie is standaard 3-5 werkdagen (Plexifoto uitgezonderd).

Bestel met spoed!

binnen 2 werkdagen thuis
Toeslag € 10,00
Heb je jouw foto snel nodig? Bestel dan met spoed! Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de bestelling al binnen 2 werkdagen na betaling wordt afgeleverd. De producten Plexifoto en AluCanvas kunnen vanwege de productietijd niet met spoed besteld worden. Een spoedbestelling is ook niet mogelijk als je kiest voor de betaaloptie ‘Overschrijven’. Wil je een foto groter dan 100 centimeter bestellen of een groot aantal? Neem dan van te voren contact op met onze klantenservice!

Reacties van onze klanten

Bekijk de mooiste herinneringen van andere klanten
en deel ook jouw foto's!

Laat je inspireren!

Bekijk hier onze productreviews!
Bekijk alle productvideo's ›

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en unieke acties? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

U ontvangt dan ook nog eens een Photogiftcard t.w.v. €10,-