Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Schitterende kwaliteit
Foto op Plexiglas Wit

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Informatie

Print je foto op Plexiglas of luxe Plexifoto

Plexiglas is een relatief nieuw materiaal voor het bedrukken van jouw foto’s. Een foto op plexiglas geeft een mooie, luxueuze uitstraling. De dikte van het plexiglas geeft een zeer fraai diepte effect aan het geheel.


Foto op plexiglas wit afdrukken


Bij plexiglas wit, wordt de foto op de achterzijde van het 6mm dikke plexiglas afgedrukt. Hierna werken we het materiaal af met een extra witte folie aan de achterkant. Door deze handelingen worden de kleuren exact zo behouden als deze bedoeld zijn.

Foto op plexiglas helder printen


Wanneer je kiest voor plexiglas helder, worden lichte en witte delen van de foto niet geprint op het materiaal. De witte delen worden dus ‘echt’ transparant en het plexiglas krijgt dan ook een zeer realistisch glaseffect.

Foto op plexifoto afdrukken


Wellicht ons meest luxe product, is een fotoafdruk op plexifoto. De foto wordt geprint op helder wit papier en verlijmd tussen 3mm dibond en acrylaat. De ontwikkeling van foto’s op plexifoto heeft lange tijd geduurd deze te perfectioneren, zelfs ons lijmproces is hierin een groot geheim.

De uitwerkingen van deze ontwikkelingen zijn dan ook met groot resultaat. Foto’s geprint op plexiglas krijgen veel diepte en een sprankelende levendigheid. Ofwel een zeer welkome aanwinst deze in huis te halen!

Foto’s bestellen uit onze galerij


Op onze wereld kennen we ontzettend veel fotografen welke de mooiste foto’s maken. Vaak mogen wij die foto’s ook gebruiken voor printwerken.

Op onze website hebben we een galerij met diverse thema’s. Hierin staan hoge kwaliteit foto’s gepubliceerd welke direct in het bestelsysteem op ieder gewenst materiaal afgedrukt kunnen worden.

Alternatieve printmaterialen


Naast onze plexiglas producten bieden we ook andere geweldige materialen om foto’s in huis te halen (of je tuin). Een populaire en bekende hiervan zijn foto’s op hout. Maar ook foto’s op aluminium en canvas zien we steeds meer terugkomen in het interieur.

Heb je andere ideeën of kun je iets niet terugvinden op onze website? Wij helpen je graag verder; neem contact met ons op via e-mail, Whats-app of bel ons op tel.nr: 0515 - 87 00 13 (lokaal tarief).

Foto ophangsysteem


Voor ieder pleximateriaal hebben we een geschikt ophangsysteem. Wanneer in ons bestelsysteem plexiglas wordt geselecteerd, worden ook de ophangsystemen getoond geschikt voor dit type plexiglas.

Meer weten over onze ophangsystemen? Of wil je een ophangsysteem los bestellen? Kijk hier voor meer informatie over ophangsystemen
Museumkwaliteit

Museumkwaliteit, gewoon bij jou thuis

In tegenstelling tot alle andere materialen printen wij bij Plexiglas op de achterkant van 6 millimeter dikke acrylaat. Dit heeft niet alleen de uitstraling van echt glas, maar door de combinatie van het diepte-effect en de licht spiegeling van het materiaal lijkt het alsof jouw foto direct uit een museum komt.

Wil je echt museumkwaliteit in jouw huis, bedrijf of aan klanten aanbieden, dan adviseren wij om Plexifoto te bestellen. Wij printen de foto eerst op helder wit PhotoArt Satin® papier. Vervolgens wordt deze doormiddel van een geheime techniek verlijmd op de achterkant van 3 millimeter dik acrylaat. Om het geheel te verstevigen wordt de print bevestigd op een plaat van 3 millimeter dik dibond. Dit is de kwaliteit die je alleen in musea tegenkomt!
Verzending

Verzenden in Nederland & België!

altijd binnen 3-5 werkdagen thuis
Vanaf € 6,49
Voor formaten tot 140 centimeter rekenen wij € 6,49 verzendkosten per bestelling. Is jouw jouw foto groter dan 140 of woon je in België, dan betaal je € 9,95. Zodra jouw bestelling is overgedragen aan onze transporteur ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staan tijden waarbinnen je de bestelling kan verwachten en een track-and-trace code, zodat je jouw bestelling volledig kunt volgen. De volledige levertijd inclusief verwerking en productie is standaard 3-5 werkdagen (Plexifoto uitgezonderd).

Bestel met spoed!

binnen 2 werkdagen thuis
Toeslag € 10,00
Heb je jouw foto snel nodig? Bestel dan met spoed! Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de bestelling al binnen 2 werkdagen na betaling wordt afgeleverd. Het Plexifoto kan vanwege de productietijd niet met spoed besteld worden. Een spoedbestelling is ook niet mogelijk als je kiest voor de betaaloptie ‘Overschrijven’. Wil je een foto groter dan 100 centimeter bestellen of een groot aantal? Neem dan van te voren contact op met onze klantenservice!

Reacties van onze klanten

Bekijk de mooiste herinneringen van andere klanten
en deel ook jouw foto's!

Laat je inspireren!

Bekijk hier onze productreviews!
Bekijk alle productvideo's ›

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van
het laatste nieuws, unieke acties en nieuw producten!