Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Luxe en stijlvol
Foto op Plexiglas Helder

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Foto op Plexiglas Helder

 • Sfeer van echt glas
 • Wit wordt transparant
 • 6 mm dik plexiglas
TIP - Wit wordt niet geprint. Wil je het wit van je foto behouden? Kies dan Foto op Plexiglas Wit.
Bereken nu uw prijs!
Breedte
Hoogte
min. 20 x 20 cm / max. 150 x 300 cm
Helder 20x20cm
15.26
BESTEL DIRECT

Informatie

Foto afdrukken op Plexiglas helder

Een foto afgedrukt op plexiglas bevat de sfeer van echt glas en kent prachtige diepte- effecten en heldere/intense kleuren. De details in foto’s zien er met de speling van glans en het diepte effect van 6 millimeter fantastisch uit. Met een helder, transparante achtergrond krijgen foto’s op plexiglas een unieke uitstraling. Vanwege de uitstraling en kwaliteit is een foto op plexiglas erg populair onder vakfotografen en musea.

(Plexiglas wordt ook wel acrylaat genoemd)

Voor al onze fotoproducten geldt dat wit niet wordt geprint. Voor een plexiglas helder betekent dit dat de witte en ook lichte delen in foto’s er niet op worden afgedrukt. Op plexiglas helder geeft dit prachtige (diepte) effecten en ziet de afdruk op plexiglas er altijd net iets anders uit.

Met name kleurrijke ‘full-colour’ foto’s zien er fantastisch uit op helder plexiglas. Wanneer tegen een egaal gekleurde muur gehouden, wordt een bijzondere 3D-uitstraling gecreëerd.

De foto vol in kleur op plexiglas? Kies dan voor het product plexiglas wit. De witte en lichte delen worden opgevangen met een witte folie achter het plexiglas. Hierdoor worden kleuren van de foto behouden en zien deze er extra krachtig uit, maar dan met de uitstraling van het luxe-effect van plexiglas.

Kenmerken van een foto op plexiglas helder

Plexiglas helder geeft een zeer luxe indruk af. Foto’s krijgen veel diepte door de transparantie van het glas. De dikte van plexiglas helder is 6 millimeter.

Het plexiglas is een ontzettend sterk product. Foto’s op plexiglas gaan dan ook ontzettend lang mee en blijven lange tijd mooi.

Foto’s kunnen vanaf 20 x 20 centimeter tot 300 x 150 centimeter groot geprint worden. De afmetingen kunnen met stappen van 5 centimeter vergroot of verkleind worden (zichtbaar in het bestelsysteem, de calculator op deze pagina rekent stappen van 10 centimeter).

Foto op plexiglas helder bestellen

Het bestellen van een foto op plexiglas helder is eenvoudig. Op onze prijscalculator bovenaan deze pagina kun je ‘bestel direct’ klikken. Na de klik wordt je direct naar het bestelsysteem doorgestuurd.

Het bestelsysteem kent 4 stappen

 1. Product samenstellen
  Hier kies je het product, materiaal en ophangsysteem. Vanuit deze pagina is het product plexiglas wit reeds voorgeselecteerd.
 2. Foto uploaden
  Hier kies je de foto welke je op het plexiglas wilt drukken. De foto kan maximaal 20MB groot zijn.
 3. Foto bewerken
  Hier kun je de foto positioneren op het glas en eventueel foto effecten selecteren.
 4. Afronden en betalen
  Wanneer de gegevens zijn ingevuld en de betaling voldaan, ontvang je de foto op plexiglas in 3 tot 5 werkdagen thuis. Heb je voor de optie ‘spoedbestelling’ gekozen? Dan ontvang je deze met 2 werkdagen thuis.

Foto op plexiglas maatwerk

Van online bestellen tot het productieproces, alles gebeurt onder eigen dak. Met ons uitgebreid machinepark realiseren we ook regelmatig unieke maatwerk opdrachten.

Heb je een foto waarbij we maatwerk mogen leveren? Geen probleem. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden of een prijsopgave.

Daarom bestel je bij Photogifts

Bij Photogifts ben je verzekerd van de beste prijs, de beste prints en vakbekwaam personeel. Verder kun je rekenen op:

 • Haarscherpe afdrukkwaliteit
 • Scherpe prijzen en hoge kortingen
 • 3 jaar kleurgarantie op je plexiglas
 • Thuiswinkel gewaarborgd bedrijf
 • Beschermende verpakking bij het verzenden
 • Persoonlijk contact

Wij zorgen dat het plexiglas perfect wordt afgeleverd. Ben je niet tevreden? Dan ontvang je van ons een nieuw exemplaar of storten wij het geld terug.

Heb je nog vragen? Je kunt voor al je vragen terecht bij onze klantenservice. De klantenservice is altijd van 09:00 tot 17:00 op werkdagen bereikbaar.

Start nu met het ontwerpen van jouw foto op plexiglas helder!
Prijzen

Vierkant

20x20cm € 24,00
40x40cm € 70,00
50x50cm € 24,95
80x80cm € 24,95
140x140cm € 270,00

Liggend

30x20cm € 24,95
40x30cm € 43,00
60x40cm € 70,00
80x60cm € 24,95
120x80cm € 70,00

Staand

20x30cm € 24,95
30x40cm € 43,00
40x60cm € 70,00
60x80cm € 24,95
80x120cm € 70,00
Ophangen

OPHANGSYSTEEM
Afstandhouder Rand 6mm

4 afstandhouders | 4 pluggen | 4 schroeven
Voor  € 19,00
 • Luxe uitstraling
 • Geen boorgaten in foto
 • Duidelijk zichtbaar
Los bestellen

OPHANGSYSTEEM
Afstandhouder

4 afstandhouders | 4 pluggen | 4 schroeven
Voor  € 12,00
 • Luxe uitstraling
 • Boorgaten in hoeken
 • Duidelijk zichtbaar
Los bestellen
Verzending

Verzenden in Nederland & België!

altijd binnen 3-5 werkdagen thuis
Vanaf € 6,49
Voor formaten tot 140 centimeter rekenen wij € 6,49 verzendkosten per bestelling. Is jouw jouw foto groter dan 140 of woon je in België, dan betaal je € 9,95. Zodra jouw bestelling is overgedragen aan onze transporteur ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staan tijden waarbinnen je de bestelling kan verwachten en een track-and-trace code, zodat je jouw bestelling volledig kunt volgen. De volledige levertijd inclusief verwerking en productie is standaard 3-5 werkdagen (Plexifoto uitgezonderd).

Bestel met spoed!

binnen 2 werkdagen thuis
Toeslag € 10,00
Heb je jouw foto snel nodig? Bestel dan met spoed! Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de bestelling al binnen 2 werkdagen na betaling wordt afgeleverd. Het Plexifoto kan vanwege de productietijd niet met spoed besteld worden. Een spoedbestelling is ook niet mogelijk als je kiest voor de betaaloptie ‘Overschrijven’. Wil je een foto groter dan 100 centimeter bestellen of een groot aantal? Neem dan van te voren contact op met onze klantenservice!

Reacties van onze klanten


Bekijk hier onze productreviews!
Bekijk alle productvideo's ›

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van
het laatste nieuws, unieke acties en nieuw producten!