Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Versier jouw tuin
Foto op Tuinposter

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Foto op Tuinposter

 • Versiering voor de tuin
 • Bestendig tegen regen
 • Met of zonder ringen
TIP - Wil je jouw tuinposter opgespannen op een houten frame? Kies dan Foto op Tuincanvas.
Bereken nu uw prijs!
Breedte
Hoogte
min. 20 x 20 cm / max. 150 x 300 cm
Tuinposter 20x20cm
8.25
BESTEL DIRECT

Informatie

Foto op tuinposter afdrukken

De koude dagen zijn voorbij, aangenaam warme dagen kondigen zich aan en buiten begint alles te bloeien. We krijgen weer meer energie en positieve vibes, we zijn blij dat we eindelijk weer heerlijk de tuin in kunnen.

Ook fijn zou zijn dat de tuin opgevrolijkt is met mooie fotomomenten en herinneringen. Onder het genot van lekker eten en drinken met vrienden, het hebben over mooie herinneringen die je aan de schutting in de tuin hebt hangen.

Het kan. Met onze tuinposters kun je iedere foto in de tuin ophangen. Wij printen jouw foto’s met perfecte kwaliteit op prachtig stevig en weerbestendig bannerdoek. Saaie muren of schuttingen hoeven niet meer saai te zijn.

Kenmerken van een tuinposter

Een foto op tuinposter wordt in hoge resolutie afgedrukt op weerbestendig bannerdoek (PVC). De kwaliteit ervan is perfect, waar we ook voor als ‘best getest’ uit de bus zijn gekomen bij externe canvas tests.

Een tuinposter bestel je vanaf 40 x 40 centimeter tot maar liefst 300 x 150 centimeter groot. De grote van je tuinposter kun je in stappen van 5 centimeter vergroten of verkleinen.

Bij het bestellen van je tuinposter kun je aangeven of je wel of geen ringen door je poster wilt.

Deze ringen zijn ideaal om je tuinposter mee op te hangen, ander bevestigingsmateriaal heb je dan niet meer nodig. Deze ringen worden in alle vier de hoeken van je tuinposter gedrukt, zo kun je deze strak tegen de achtergrond ophangen. Bij benadering wordt om de 30 centimeter tussenruimte een nieuwe ring gedrukt om de poster optimaal op te kunnen spannen.

Tuinposter of tuincanvas?

Naast een foto op tuinposter, bieden we ook foto’s op tuincanvas aan. Tussen deze producten zit weinig verschil. Het verschil is dat een tuincanvas op een geimpregneerd houten frame wordt gespannen en de tuinposter niet. Het houten frame van de tuincanvas is 1,5 centimeter dik.

Een tuincanvas heeft ook andere maximale afmetingen dan de tuinposter, respectievelijk 150/145 en tuinposter 300/150 centimeter.

Het voordeel van de tuinposter is dat je deze strak tegen de achtergrond ophangt en de prijs is lager. De uitstraling van een tuincanvas is dan weer meer als een tuinschilderij. Oftewel, het verschil is minimaal en de uitstraling meer smaakgebonden.

Foto op tuinposter bestellen

Het bestellen van een tuinposter is eenvoudig. Op onze prijscalculator bovenaan deze pagina kun je ‘bestel direct’ klikken. Na deze klik wordt je direct naar het bestelsysteem doorgestuurd.

Het bestelsysteem kent 4 stappen

 1. Product samenstellen
  Hier kies je het product, materiaal en ophangsysteem. Vanuit deze pagina is het product tuinposter reeds voorgeselecteerd.
 2. Foto uploaden
  Hier kies je de foto welke je op de tuinposter wilt drukken. De foto kan maximaal 20MB groot zijn.
 3. Foto bewerken
  Hier kun je de foto positioneren op de tuinposter en eventueel foto effecten selecteren.
 4. Afronden en betalen
  Wanneer de gegevens zijn ingevuld en de betaling voldaan, ontvang je de foto op tuinposter in 3 tot 5 werkdagen thuis. Heb je voor de optie ‘spoedbestelling’ gekozen? Dan ontvang je deze met 2 werkdagen thuis.

Tuinposters maatwerk opdrachten

Van online bestellen tot het productieproces, alles gebeurt onder ons eigen dak. Met een uitgebreid machinepark realiseren we regelmatig unieke tuinposter maatwerk opdrachten.

Heb je een foto voor op tuinposter waar we maatwerk bij moeten leveren? Geen probleem. Ook voor zeer grote afmetingen van je tuinposter bieden wij de beste oplossingen. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden en een prijsopgave.

Foto op tuinposter service

Service en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Je kunt dan ook voor al je vragen terecht bij onze klantenservice. De klantenservice is altijd van 09:00 tot 17:00 op werkdagen bereikbaar.

Ook goed om te weten

 • Wij geven 1 jaar kleurgarantie op je tuinposter
 • Wij voldoen aan strenge Thuiswinkel Waarborg eisen
 • Wij zijn winnaar als Best Getest bij het kwaliteitsonderzoek van VergelijkCanvas.nl
 • Je ontvangt het product stevig en veilig verpakt bij jou thuis

Wij zorgen dat de tuinposter perfect bij jou wordt afgeleverd. Ben je niet tevreden? Dan ontvang je van ons een nieuw exemplaar of storten wij het geld terug.

Start nu met het ontwerpen van jouw foto op tuinposter!
Prijzen

Vierkant

20x20cm € 24,00
40x40cm € 70,00
50x50cm € 24,95
80x80cm € 24,95
140x140cm € 270,00

Liggend

30x20cm € 24,95
40x30cm € 43,00
60x40cm € 70,00
80x60cm € 24,95
120x80cm € 70,00

Staand

20x30cm € 24,95
30x40cm € 43,00
40x60cm € 70,00
60x80cm € 24,95
80x120cm € 70,00
Ophangen

OPHANGSYSTEEM
Ring

al bevestigd in de foto | Alleen i.c.m. Tuinposter
Voor  € 4,95
 • Plastic ringen
 • Om de +/- 30cm
 • Duidelijk zichtbaar
Niet los te bestellen
Verzending

Verzenden in Nederland & België!

altijd binnen 3-5 werkdagen thuis
Vanaf € 6,49
Voor formaten tot 140 centimeter rekenen wij € 6,49 verzendkosten per bestelling. Is jouw jouw foto groter dan 140 of woon je in België, dan betaal je € 9,95. Zodra jouw bestelling is overgedragen aan onze transporteur ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staan tijden waarbinnen je de bestelling kan verwachten en een track-and-trace code, zodat je jouw bestelling volledig kunt volgen. De volledige levertijd inclusief verwerking en productie is standaard 3-5 werkdagen (Plexifoto uitgezonderd).

Bestel met spoed!

binnen 2 werkdagen thuis
Toeslag € 10,00
Heb je jouw foto snel nodig? Bestel dan met spoed! Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat de bestelling al binnen 2 werkdagen na betaling wordt afgeleverd. Het Plexifoto kan vanwege de productietijd niet met spoed besteld worden. Een spoedbestelling is ook niet mogelijk als je kiest voor de betaaloptie ‘Overschrijven’. Wil je een foto groter dan 100 centimeter bestellen of een groot aantal? Neem dan van te voren contact op met onze klantenservice!

Reacties van onze klanten


Anderen bekeken ook...
Bekijk alle producten ›

Bekijk hier onze productreviews!
Bekijk alle productvideo's ›

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte van
het laatste nieuws, unieke acties en nieuw producten!