Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeInterieurFotovormen
Foto op Fotovormen - Vooraanzicht
Foto op Fotovormen - Details
Foto op Fotovormen - Sfeerbeeld
Fotovormen
  • Al vanaf 4,-
  • Kies uit diverse materialen
  • Voordelig uitbreiden
Kies formaat(breedte × hoogte in cm)
Dibond
upload foto
  • Ruim 10 jaar specialist
  • Ontvang bestelling in 2-3 werkdagen
  • Bestellen met spoed mogelijk
  • Klanten geven Photogifts.nl een 4.7/5

Foto in vormen afdrukken

Brengt je muur in beweging
Supersnel uitbreiden of vervangen.
Kleurecht geprint (Fine-Art).
Diverse vormen en materialen.

Specificaties
Minimaal formaat:
Maximaal formaat:
Dikte materiaal:
Materiaal kleur:
Structuur:
10 x 10 centimeter
300 x 150 centimeter
3 millimeter
Wit
Glad
Verzending
Levertijd
Algemeen:
Textielframe:
Akoestisch fotopaneel:
Fotobehang:
Plexifoto:
Plexifoto luxe:
Dibond hoogglans:
Houtvorm:
Tuinkussen:

Nederland
Verzending standaard:
Verzending groot:
Verzending speciaal:

België
Verzending standaard:
Verzending speciaal:

Buitenland
Verzending op aanvraag

Spoedlevering (2 werkdagen):
Zaterdaglevering:
Ophalen in Bolsward:

2-3 werkdagen
5-7 werkdagen
5-7 werkdagen
5-7 werkdagen
5-7 werkdagen
5-7 werkdagen
5-7 werkdagen
3-5 werkdagen
3-4 werkdagen


€ 6,95 - Tot ~1.2 meter lange zijde
€ 12,95 - Tussen ~1.2 en ~1.5 meter lange zijde
€ 24,95 - Groter dan ~1.5 meter lange zijde


€12,95 - Tot ~1.5 meter lange zijde
€24,95 - Groter dan ~1.5 meter lange zijde
+ € 10,00
+ € 2,95
Gratis
Garantie
Algemeen

Kleurgarantie binnen:
Kleurgarantie buiten:

Beschadigingen / gebreken:
Herroepingsrecht:


Geborsteld aluminium

Kleurgarantie binnen:
Kleurgarantie buiten:


Dibond aluminium

Kleurgarantie binnen:
Kleurgarantie buiten:


Tuincanvas

Kleurgarantie binnen:
Kleurgarantie buiten:


Tuinposter

Kleurgarantie binnen:
Kleurgarantie buiten:


Larikshout

Kleurgarantie binnen:
Kleurgarantie buiten:
Extra informatie:


3 Jaar
2 Jaar

Melden binnen 14 dagen
Nee
3 Jaar
Geen
3 Jaar
Geen
3 Jaar
3 Jaar
3 Jaar
3 Jaar
3 Jaar
3 Jaar (Onder een afdak)
Het hout verweert met de tijd

Fotovormen afdrukken

Foto afdrukken in diverse vormen is een opkomende trend voor je interieur. Diverse materialen zijn afgedrukt met jouw foto, maar dan in vorm gefreesd. Plak ze makkelijk op jouw wand, verander of breid makkelijk uit met deze gave vormen. Je muur is altijd in beweging, pas het aan zoals jij dat wilt, in een handomdraai.

Er zijn diverse vormen waarmee je jouw unieke fotodecoratie kunt maken. Druk je foto’s af in hartvorm, cirkels of zeshoeken (hexagon).

Heb je een hele specifieke fotovorm in gedachten voor jouw fotoafdruk? Laat het ons weten, naast het bestelsysteem bieden we ook volledige maatwerk oplossingen. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over fotovormen.

Foto in ronde vorm afdrukken (cirkel)

Druk je foto af als ronde cirkelvorm. Ronde fotovormen zijn ontzettend leuk voor zowel klein- als grootformaat afdrukken. Kleine cirkel-afdrukken kunnen prima met een selectie bij elkaar aan de wand worden opgehangen. Maar ook zien we steeds vaker foto's afgedrukt worden als ronde vorm op grootformaat. In combinatie met de juiste foto's staat dit fantastisch in het interieur. Het is ook nét weer eens even iets anders dan de traditionele wanddecoraties.

Foto in zeshoek vorm afdrukken (hexagon)

Foto's afgedrukt in zeshoek vormen zijn razend populair. Zeshoeken worden ook hexagon vormen genoemd. Door de zijden van het hexagon kun je een hele collectie perfect aan de muur ophangen. Bij zeshoek fotobestellingen tot 30x30 centimeter wordt een afstandhouder geleverd. De afstandhouder plaats je tussen de zeshoek foto die al hangt en degene die je daarnaast op wilt hangen. Op deze wijze hang je alle zeshoek fotovormen perfect naast / onder / boven elkaar op.

Foto in hartvorm afdrukken

Verras je partner, ouders of een dierbare met een prachtige foto in hartvorm afgedrukt. Het hartvorm is een prachtig en uniek cadeau. De vorm van het hart is zorgvuldig gekozen, een hart kun je immers op ontelbare manieren vormgeven. Wij hebben gekozen het hartvorm een iets brede inzet mee te geven. Hierdoor past jouw foto het beste op deze hartvorm zonder teveel beeld te verliezen.

Tips voor fotovormen

Bij Photogifts.nl stel je geheel zelf fotovormen samen. Je bepaald het materiaal, de vorm en de grootte van de afdruk. Het gemiddelde formaat voor fotovormen is 20 x 20 centimeter. Uiteraard kun je dit geheel zelf instellen.

Fine-art fotoafdrukken

Foto’s worden met fine-art kwaliteit op het materiaal afgedrukt. Resultaat is dat foto’s haarscherp worden overgebracht op het materiaal. De kleuren zijn sprankelend en helder, huidtinten zijn zacht en natuurgetrouw.

Bij Photogifts.nl streven we naar de beste kwaliteit fotoprints (premium). Met onze krachtige fine-art printers behalen we dan ook deze beste kwaliteit.

Fotovormen materialen

Een fotovorm kan op diverse materialen worden afgedrukt. Je kunt kiezen uit geborsteld aluminium, dibond en forex. Deze materialen kennen ieder een eigen unieke uitstraling. Kies jouw fotovorm op het materiaal dat het beste bij jouw interieur past.

Kijk voor meer informatie over de materiaal eigenschappen bij de volgende producten;

Fotovormen ophangen

In het bestelsysteem zie je per materiaal geschikte ophangsystemen. In principe zijn alle ophangsystemen geschikt voor fotovormen, echter adviseren wij het magnetisch kliksysteem.

Het magnetisch kliksysteem is een makkelijk en herbruikbaar ophangsysteem. Zodra het systeem aan de wand hangt, plaats je de fotovorm tegen de magneet. Wil je het systeem van de wand verwijderen? Geen probleem. De plakstrip haal je gemakkelijk tussen de wand en het stalen plaatje weg. Dit laat nagenoeg geen beschadigingen achter.

De plakstrip tussen de wand en het stalen plaatje blijft het beste bevestigd bij schone, gladde oppervlaktes met zo min mogelijk oneffenheden.

Het magnetisch kliksysteem is geschikt voor fotoprints tot maximaal 30 x 30 centimeter groot.

Fotovormen uitbreiden

Nadat je een eerste set fotovormen aan de wand hebt bevestigd, is het natuurlijk ontzettend leuk om deze uit te breiden of te wisselen na verloop van tijd. Nieuwe fotoprints toevoegen doe je in een handomdraai. Met een snelle bezorging heb je binnen 3 werkdagen nieuwe fotovormen in huis en kun je aan de slag!

Fotovormen bestellen

Het bestellen van jouw fotovorm is eenvoudig. Wanneer je kiest voor ‘bestellen’ kom je in het bestelsysteem terecht.

In de eerste stap kies je het gewenste materiaal voor de fotovorm en met (of zonder) ophangsysteem.

Het ophangsysteem ‘magneethouder’ is de mooiste optie voor fotovormen, dan wel tot een maximum afmeting van 30 x 30 centimeter. Bij grotere afmetingen zijn zwaardere ophangsystemen vereist.

Hierna kun je jouw foto uploaden. Je kunt direct meerdere afbeeldingen uploaden en binnen dezelfde bestelronde gebruiken voor meerdere fotovormen.

Levering 2-3 werkdagen

Nadat je de fotobestelling hebt geplaatst, wordt deze direct gecontroleerd en vervolgens doorgestuurd naar productie. De productie van een fotovorm duurt doorgaans twee werkdagen. Na het versturen van jouw foto in vorm wordt er een track en trace code per e-mail opgestuurd.

Trustpilot