Ruim 10 jaar specialist
Als beste getest
100% Maatwerk
2-3 Werkdagen levertijd
galerijcontactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
Valentijnkorting tot wel 45% - Actiecode: Valentijn21
HomeVerzenden & kosten

Verzenden en kosten


Verzending

altijd binnen 2 -3 werkdagen thuis
Vanaf €6,49

Nederland
Verzending standaard: €6,49 *
Verzending groot: €9,95 **
Verzending speciaal: €17,95 ***

België
Verzending standaard: €9,95 * **
Verzending speciaal: €17,95 ***

Spoed bestellen

besteld voor 9:00 uur binnen 2 werkdagen thuis
Toeslag €10,-

Bestel met spoed en ontvang de fotoprint binnen 2 werkdagen thuis. Plexifoto en deluxe variant kunnen niet met spoed worden besteld. Deze producten hebben een langere productietijd. Bestel je foto op grootformaat? Of bestel je vele prints tegelijk? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice.

Afhalen in Bolsward

na 2 - 3 werkdagen afhalen
Gratis

Je kunt altijd je bestelling afhalen op onze locatie in Bolsward. Dit geeft je gelijk de mogelijkheid om eventueel onze andere materialen en producten te bekijken. We hebben een uitgebreide showroom met vele fotoprints. Ons bezoekadres is de Marne 126a, 8701 MC Bolsward.

Zaterdaglevering

De zaterdagoptie kan gekozen worden bij de verzendopties. Houd rekening met een productietijd van bijvoorbeeld 3 werkdagen. Wanneer na een dinsdag besteld is en de optie zaterdaglevering gekozen, kan het voorkomen dat de bestelling een week later op zaterdag aankomt. Dit kan voorkomen worden door de spoedoptie te kiezen.

Levering in het buitenland

Naast Nederland en België, leveren we ook verder de grens over. Heb je een locatie anders dan Nederland of België waar je wanddecoraties af wilt laten leveren? Neem dan contact op met onze klantenservice.

White-label levering

White-label laten bezorgen is een van de grote voordelen voor zakelijke klanten. Er wordt geen sticker op het pakket of product gezet van Photogifts.nl. Ook wordt er geen promotie- of andere materialen mee verstuurd. Wij verzenden niet white-label voor consumenten, dit kan enkel met een zakelijk account.
* Fotoprints tot 1.2m op de lange zijde | ** Fotoprints tussen de 1.2 en 1.5m op de lange zijde | *** Fotoprints groter dan 1.5m op de lange zijde

Trustpilot