Ruim 10 jaar specialist
Als beste getest
100% Maatwerk
2-3 Werkdagen levertijd
galerijcontactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
Valentijnkorting tot wel 45% - Actiecode: Valentijn21
HomeOns machinepark

Echte wanddecoratie liefhebbers


Unieke fotoprints

Photogifts.nl is zowel leverancier als producent van hoge kwaliteit fotoprints. Dit betekent dat wij niet alleen wanddecoratie verkopen via onze website, maar ook alle producten intern produceren. Het bedrijf is opgericht als onderdeel van ZWF en sindsdien lopen wij voorop in de ontwikkeling van wanddecoratie op maat. Met ons uitgebreid assortiment bieden wij fotoproducten die passen bij iedere smaak en interieur. Denk bijvoorbeeld aan een natuurlijke foto op hout, een strakke print op dibond of een traditionele foto op canvas.

Mimaki CJV300-160

printer / cutter
 • Zeer hoge afdruksnelheid
 • Hoge kwaliteit resolutie tot 1.440 DPI
 • Enorm kleurbereik
De Mimaki CJV300-160 onze prijswinnende printer. We hadden de printer nog geen maand in huis en onze Foto op Canvas, geprint met deze printer, kwam als Best Getest uit de bus. Zowel de kleuren als het contrast kwam bijna één op één overeen met de digitale afbeelding. Iets wat zeer uniek is bij het printen van foto’s. De Mimaki bevat, naast de standaard CMYK-kleuren ook de kleuren Zilver, Oranje en Licht Zwart. De combinatie van het hoge aantal kleuren en zeer hoge resolutie resulteert in topkwaliteit fotoprints, waaronder Foto op Canvas, Plexifoto, Tuincanvas en Fotobehang

Onderdeel van ZWF

Photogifts.nl is in 2012 opgericht als onderdeel van ZWF. Als experiment werd een foto op hout geprint. Dit was een groot succes en Photogifts.nl was een feit. De gedeelde kennis en ervaring zorgt ervoor dat Photogifts.nl continu haar producten kan blijven ontwikkelen en innoveren. Door samen te werken met de ontwerpstudio en programmeur van ZWF kan Photogifts.nl haar klanten meer bieden dan alleen wanddecoratie. Zo verzorgen wij ook diverse promotiematerialen en kunnen wij het volledige bestelsysteem integreren in andere websites.

Durst Rho P10 160

printer / cutter
 • Dynamische, innovatieve printer
 • Fine Art mode: 1,200 dpi
 • Rho UV ink
De Durst P10 is super exacte, dynamische en innovatie printer. Ondanks een hoge resolutie van 1200 DPI is deze printer razendsnel. Ook het kleurbereik is enorm hoog. Door dit alles wordt de Durst een Fine Art printer genoemd die foto’s print van museumkwaliteit. De toevoeging van Light Magenta, Light Cyan, Grijs en wit zorgen ervoor dat de kleuren van onder andere water, huid en lucht zeer realistisch en natuurgetrouw overkomen. Materialen als Foto op AluminiumHout en Plexiglas gaan zonder moeite door deze topprinter!

Kom eens langs

Photogifts.nl is veel meer dan een bedrijf dat zich alleen online presenteert. Naast de verkoop van wanddecoratie produceren wij ook alles zelf en daar zijn wij trots op! Wij nemen (toekomstige) klanten dan ook graag mee voor een kijkje achter de schermen. Dit biedt de klant een unieke kans om het hele proces te volgen. Van de marketing en verkoop tot aan de productie van bestelde producten. Je kan een rondleiding ook combineren met het afhalen van jouw bestelling. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Epson S60800

printer / cutter
 • Precisie
 • Uitgebreid kleurbereik
 • Hoge kwaliteit resolutie tot 1.440 DPI

De Epson SC-S80600 onze nieuwste aanwinst. Deze printer biedt ons een nieuwe manier die toonaangevende prestaties levert om allerlei soorten creaties te maken. De printer is uitgerust met de nieuwste generatie dubbele Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en maakt gebruik van Epson UltraChrome GS3-inkten met een nieuwe samenstelling. Hierdoor kunnen wij uitstekende en nauwkeurige resultaten met prachtige kleuren en helderheid produceren. Door het geautomatiseerd onderhoud kunnen wij continu blijven afdrukken.

Active Pro Lin VHF CAM2030

freestafel
 • Maatwerk tot op de millimeter
 • Freest alle gewenste vormen
 • Zorgt voor nette en strakke afwerking
Een belangrijke investering was onze VHF CAM2030 Freestafel. De freestafel biedt ons de mogelijk om nog secuurder te werk te gaan en maatwerk tot op de centimeter nauwkeurig te garanderen. De machine freest met gemak elke vorm op de millimeter precies uit. Hierdoor kunnen wij naast de standaard formaten ook fotovormen aanbieden. Bestel bijvoorbeeld jouw foto in de vorm van een hart, ovaal of laat de scherp hoeken subtiel afronden. Door foto’s te frezen in plaats van te zagen, worden de randen extra netjes afgewerkt. Hierdoor zien foto's op plexiglas, aluminium, forex of dibond er extra strak uit.

Trustpilot