Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeOns machinepark

Machinepark


Active Pro Lin VHF CAM2030

freestafel
  • Maatwerk tot op de millimeter
  • Freest alle gewenste vormen
  • Zorgt voor nette en strakke afwerking
Een belangrijke investering was onze VHF CAM2030 Freestafel. De freestafel biedt ons de mogelijk om nog secuurder te werk te gaan en maatwerk tot op de centimeter nauwkeurig te garanderen. De machine freest met gemak elke vorm op de millimeter precies uit. Hierdoor kunnen wij naast de standaard formaten ook fotovormen aanbieden. Bestel bijvoorbeeld jouw foto in de vorm van een hart, ovaal of laat de scherp hoeken subtiel afronden. Door foto’s te frezen in plaats van te zagen, worden de randen extra netjes afgewerkt. Hierdoor zien foto's op plexiglas, aluminium, forex of dibond er extra strak uit.

Durst Rho P10 160

printer / cutter
  • Dynamische, innovatieve printer
  • Fine Art mode: 1,200 dpi
  • Rho UV ink
De Durst P10 is super exacte, dynamische en innovatie printer. Ondanks een hoge resolutie van 1200 DPI is deze printer razendsnel. Ook het kleurbereik is enorm hoog. Door dit alles wordt de Durst een Fine Art printer genoemd die foto’s print van museumkwaliteit. De toevoeging van Light Magenta, Light Cyan, Grijs en wit zorgen ervoor dat de kleuren van onder andere water, huid en lucht zeer realistisch en natuurgetrouw overkomen. Materialen als Foto op AluminiumHout en Plexiglas gaan zonder moeite door deze topprinter!

Epson S60800

printer / cutter
  • Precisie
  • Uitgebreid kleurbereik
  • Hoge kwaliteit resolutie tot 1.440 DPI

De Epson SC-S80600 onze nieuwste aanwinst. Deze printer biedt ons een nieuwe manier die toonaangevende prestaties levert om allerlei soorten creaties te maken. De printer is uitgerust met de nieuwste generatie dubbele Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en maakt gebruik van Epson UltraChrome GS3-inkten met een nieuwe samenstelling. Hierdoor kunnen wij uitstekende en nauwkeurige resultaten met prachtige kleuren en helderheid produceren. Door het geautomatiseerd onderhoud kunnen wij continu blijven afdrukken.

FOTO OP
Plexiglas

Vanaf 7,-

FOTO OP
Aluminium

Vanaf 4,50

FOTO OP
Hout

Vanaf 4,-

FOTO OP
Canvas

Vanaf 9,90

FOTO OP
Papier

Vanaf 4,50

DECORATIE
Interieur

Vanaf 1,40