Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Wij produceren alles
in eigen huis

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Home Ons machinepark

Mimaki CJV300-160

printer / cutter
  • Zeer hoge afdruksnelheid
  • Hoge kwaliteit resolutie tot 1.440 DPI
  • Enorm kleurbereik
De Mimaki CJV300-160 onze prijswinnende printer. We hadden de printer nog geen maand in huis en onze Foto op Canvas, geprint met deze printer, kwam als Best Getest uit de bus. Zowel de kleuren als het contrast kwam bijna één op één overeen met de digitale afbeelding. Iets wat zeer uniek is bij het printen van foto’s. De Mimaki bevat, naast de standaard CMYK-kleuren ook de kleuren Zilver, Oranje en Licht Zwart. De combinatie van het hoge aantal kleuren en zeer hoge resolutie resulteert in topkwaliteit fotoprints, waaronder Foto op Canvas, Plexifoto, Tuincanvas en Fotobehang. 

Durst Omega 1

printer / cutter
  • Dynamische, innovatieve printer
  • Hoge kwaliteit resolutie tot 1.728 DPI
  • Groot formaat Fine-Art printing
De Durst Omega 1 is super exacte, dynamische en innovatie printer. Ondanks een hoge resolutie van 1728 DPI is deze printer razendsnel. Daarbij is het kleurbereik ook nog eens enorm hoog. Door dit alles wordt de Durst een Fine Art printer genoemd, die foto’s print met een kwaliteit die je in musea ziet. De toevoeging van Light Magenta, Light Cyan, Grijs en wit zorgen ervoor dat de kleuren van onder andere water, huid en lucht zeer realistisch en natuurgetrouw overkomen. Materialen als Foto op Aluminium, Dibond, Hout en Plexiglas gaan zonder moeite door deze topprinter!

Active Pro Lin VHF CAM2030

freestafel
  • Maatwerk tot op de millimeter
  • Freest alle gewenste vormen
  • Zorgt voor nette en strakke afwerking
Een belangrijke investering was onze VHF CAM2030 Freestafel. Dit bood ons de mogelijk om nog secuurder te werk te gaan en maatwerk tot op de centimeter nauwkeurig te garanderen. De machine freest met alle gemak elke vorm op de millimeter precies uit. Hierdoor kunnen wij naast de standaard formaten ook fotovormen aanbieden. Bestel bijvoorbeeld jouw foto in de vorm van een hart, ovaal of laat de scherp hoeken subtiel afronden. Door foto’s te frezen en niet te zagen zorgt er ook voor dat de rand van de foto’s zeer netjes afgewerkt worden. Hierdoor ziet een Foto op Plexiglas, Aluminium, Forex of Dibond er extra strak uit!