Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013
HomeRetour & klachten

Retour en klachten


Ik ben niet tevreden

Een klacht is erg vervelend om te horen of te lezen. Photogifts.nl doet ten alle tijde zijn uiterste best voor 100% klanttevredenheid. Toch niet tevreden over de bestelde wanddecoratie(s) of product(en)? Met het formulier op deze pagina kunt u een klacht indienden, deze wordt altijd binnen 24 uur beantwoord.

Foto's meesturen

Stuur altijd foto’s mee van de klacht of beschadiging(en). Op basis hiervan kan de klacht beter beoordeeld worden voor een passende oplossing. De foto’s kunnen meegestuurd worden via het formulier op deze pagina.
Ontevreden over de afhandeling van uw klacht? Deze kan altijd voorgelegd worden aan de geschillencommissie Thuiswinkel of aan de geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Product retourneren

Is het product beschadigd geraakt, of niet naar wens geproduceerd? Photogifts.nl mag u aanbieden de foto opnieuw te produceren. De producten worden op maat gemaakt waarop het herroepingsrecht niet van toepassing is. Photogifts.nl kan alleen de benoemde oplossing bieden indien het de door Photogifts.nl geleverde product gebreken vertoont welke door het productieproces zijn ontstaan of tijdens het transport. De benoemde oplossing en garantie geldt niet indien de foto bij nader inzien niet mooi wordt gevonden.

Wordt besloten dat de klacht gegrond is? Vanuit verzekeringsoogpunt dient het defecte product onbruikbaar te worden gemaakt. Dit kan door een duidelijke, zichtbare kras te maken op het foto oppervlak met een scherp voorwerp. Of er kan met een permanent marker meerdere strepen over het foto oppervlak worden gemaakt. Hiervan dient een foto ingestuurd te worden naar Photogifts.nl, opdat deze in het archief kan worden opgenomen voor de verzekering. Zodra dit bewijs is overlegd zal Photogifts.nl een nieuwe fotoprint in productie zetten.

Wettelijke garantieprocedure

Op alle producten van Photogifts.nl geldt de wettelijke garantieprocedure. Dit betekent dat de kwaliteit van de producten overeenkomen met wat er in alle redelijkheid verwacht mag worden. Photogifts.nl stelt alles in het werk om zijn klanten tevreden te stellen. Dat begint met een persoonlijke controle, kwaliteit en resolutie worden handmatig gecontroleerd. Tijdens en na de productie wordt er voorzichtig gewerkt aan het product. Met een stevige verpakking en een fijne vervoerder zorgt Photogifts.nl ervoor dat het pakket netjes bij u wordt afgeleverd.

Meer lezen over de ervaringen van de klanten van Photogifts.nl? Bekijk alle reviews van onze klanten op de klant beoordelingen pagina.

Klachtenformulier

Klachtenformulier

 

Trustpilot