Contact
Prijzen
Zakelijk
0515 - 87 00 13

Word vandaag nog
Photogifts.nl Reseller

Best getest op kwaliteit
Snel en veilig betaald
Maatwerk specialist
Productie in eigen huis
Binnen 3-5 dagen thuis

Home Zakelijk

Word nu reseller!

speciaal voor fotografen, kunstenaars en tussenhandel
Als reseller profiteer je niet alleen van de hoogste kwaliteit fotoprints, maar ook van vele andere voordelen. Zo ontvang je een vaste 30% korting per bestelling, versturen wij jouw foto’s standaard white label en heb je altijd een vast contact persoon. Vul het formulier hiernaast in en ontvang vandaag nog een zakelijk account!

Maak kennis met Photogifts.nl

de hoogste kwaliteit fotoprints
   30% korting per bestelling
   White label-verzending
   Bestel op rekening
   Vast contactpersoon
   Indrukwekkend machinepark

Maak direct een account aan!

profiteer direct van de voordelen

Aanvraag zakelijk account

Zakelijk account
Sample

Ontvang een gratis sample en beoordeel zelf de kwaliteit

Wij begrijpen dat je als reseller alleen de hoogste kwaliteit verwacht. Het kan dan ook spannend zijn om je foto uit handen te geven aan een (nog) onbekende producent. Speciaal hiervoor geven wij jou de mogelijkheid om een gratis sample te bestellen. Je ontvangt van ons een unieke code waarmee je eenmalig jouw foto op een product naar keuze tot een formaat van 40x30 centimeter kunt bestellen. Je betaalt dan alleen de verzendkosten. Op deze manier kun je eerst onze kwaliteit beoordelen! Neem contact op om een gratis sample te bestellen!
Offerte op maat

Wij doen meer dan alleen foto's printen

Heb je een speciale opdracht? Wil je bijvoorbeeld een groot aantal foto’s bestellen, een foto in een bijzondere vorm laten frezen, cadeaubonnen met eigen opdruk of fotoprints laten monteren? Dan kun je bij ons een offerte op maat aanvragen. Doordat wij samenwerken met een allround reclamebureau hebben wij de nodige kennis, ervaring en specialisten in huis die elke klus kunnen klaren. Geen vraag is voor ons te gek. Neem contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden!
Integratie

Ons bestelsysteem in jouw website

Wil je jouw foto’s direct aan je klanten verkopen? Dat kan! Wij bieden mogelijkheid om ons bestelsysteem in jouw website te integreren. Wij voegen een galerij met foto’s toe aan die je zelf kunt beheren en vullen. Klanten kunnen dan een foto uitzoeken en deze stap voor stap bestellen op een materiaal naar keuze, net als bij ons. Onze kundige IT-afdeling zorgt ervoor dat het bestelsysteem vlekkeloos geïntegreerd inclusief jouw eigen huisstijl. Daarnaast kun wij een volledige website voor jou ontwikkelen.
360º promotie

Maak het plaatje compleet

Wij werken samen met het allround reclamebureau ZWF Ontwerp. Dit biedt ons de mogelijkheid om meer aan te bieden dan alleen topkwaliteit fotoprints. Wij leveren bijvoorbeeld ook stickers en promotiemateriaal dat meegestuurd kan worden met alleen jouw bestelling. Hierdoor helpen wij jouw merknaam te vergroten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Van flyers tot website en autoreclame, alles kunnen wij voor jou verzorgen. Download onze infosheet en bekijk de opties of neem contact op met onze klantenservice.

Reacties van onze klanten


Blijf op de hoogte van nieuws en unieke acties via onze nieuwsbrief.