Ruim 10 jaar specialist
100% Vakwerk
Grootformaat
2-3 Werkdagen levering
contactprijzen
zakelijk
0515 - 870013

Zullen we zaken doen?

Profiteer van de beste prijzen, hoogste (fine-art) kwaliteit en persoonlijke service als Photogifts.nl partner.
Inschrijven
 Word Photogifts.nl partner en profiteer van hoge kortingen.
Schrijf je in als partner, dan kijken wij of je in aanmerking komt voor een zakelijk account. Na goedkeuring ontvang je jouw login en kun je direct bestellen met zakelijke fototarieven.
Meerdere foto’s tijdens dezelfde ronde bestellen.
Na het inloggen kun je zoveel foto’s als je wilt in het bestelsysteem plaatsen. Deze kun je in dezelfde ronde zo vaak gebruiken als je wilt.

Alle wanddecoratie en personalisaties tot jouw beschikking.
Na het uploaden van je foto, of foto’s kun je een product kiezen, formaten opgeven en je bestelling personaliseren met bijvoorbeeld een ophangsysteem.
Wij verzenden het pakket white-label binnen 3 dagen naar je klant op.
Je kunt bij ons op rekening betalen. Zodra de bestelling is doorgevoerd gaat onze klantenservice de order doorvoeren. Ons team zal je foto printen, netjes afwerken en versturen naar jouw klant onder jouw naam.

Zakelijk account aanvragen

Aanvraag zakelijk account

 
Speciale maatwerk opdrachten

Heb je binnenkort een speciale printopdracht? Grote print oplagen, bijzondere fotovormen, of een serie cadeaubonnen welke je wilt inkopen (met eventueel eigen opdruk). Dat is geen probleem voor ons. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en hebben échte vakspecialisten in huis. We helpen je dan ook graag verder met jouw speciale opdracht. Neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden of vraag een offerte aan.
Wij werken samen

Photogifts.nl is onderdeel van ZWF creatieve sign- en reclamemakers. Naast het produceren van wand- en fotodecoraties biedt deze samenwerking meer mogelijkheden. Via ZWF leveren we desgewenst specialisten voor het bevestigen van fotobehang of textielframes. Ook voor al je reclame- en drukwerken kunnen wij jou verder helpen via ZWF. Wil je meer informatie over ZWF? Kijk op de website of neem contact met ZWF op.